0

bu soruyu yeni görüyorum uzun zaman olmuş sanırım soralı çünkü halka dizisi uzun zamandır oynuyor. aslında izlemek istedim çünkü fragmanında güzel bir konusu olduğu kesin gibiydi. ilk iki bölüme baktım evet işlemek istedikleri yada yapmak istediklerini anladım fakat olmamış. keşke olasıydı bende izlerdim. çünkü bazı dizileri izlerken ne olacağını kestiremiyorsunuz ve beyninizi gerçekten çalıştırmanız gerekiyor bu tür diziler her zaman ilgimi çekmiştir zaten. halka dizisinde de böyle bir şey amaçlanmış fakat başarılı olmuş mu diye sorarsanız tam bir fiyasko olmuş bence. biraz daha üstünde çalışılsa düzeltilebilirdi ama alelacele yapılmış kimse yapmadan biz yapalım ürünü bir şey olmuş kısacası.

0

başlasın bir bakarım basta seversem severim zaten yokaa dahasonradan sseveceğimi sanmıyorum bir dizi kendini belli eder zaten duruma göre devamına bakacaz artık.

0

tanıtımlarını izlerim bakarım eğer gerçekten kaliteli bir diziyse izlerim ama kalıp konular içeriyorsa zaman ayırmaya bile gerek yok bence .

0

bu dizinin reklamların gördüm iyi bir diziye benziyor başlasın bende izleyeceğim .şöyle bakarım eğer kafama yatarsa izlemeye devam ederi,değilse bırakırım