0

vallahi ben de iyi insanım hatta çok iyi niyetli bir insanım sürekli bu iyi niyetinden dolayı suistimal ediliyorum kaybediyorum yani ben de acıma duygusu var acıma duygusu olduğu için de kaybediyoruz yani hep affediyorum işte yani bir dahakine düzeltirsin işte bir daha yapmaz falan filan affediyoruz ondan sonra yine biz üzülüyoruz keşke affetmesek diyoruz her zaman ama bundan sonra hiç iyi niyetli olmayacağım kimseyi affetmeyeceğim ne olursa olsun önüme geleni söylerim herkes dikkatli olsun arkadaş yani ben bu zamana kadar kaybede kaybeder oldum bundan sonra onlar kaybetsin gözümden düşme kabul ediyorlarsa gelsinler çıksınlar karşıma ben de bundan sonra affetmem yani bu kadar net.

0

iyi insanlar şu yönden kaybederler insanlar birbirlerine arkaşdalarına ne kadar yüz verirseler arkadaşları tam sırtından vurur her kim olursanız olun bi insana sakın ve sakın en önemlisi ise arkadaşınıza yüz vermeyin onlar sizin üstünüze çokebılır ve aslında bi iyi insan herşeyı kaybetmez kötüde olmaz aslında içinde iyilik varsa dışarı kötülük vuruyorsa o zaman o insandada bi sorun olabilir ama benım düşüncem tamemen budur ve her insanda bir değildir her insanda yanlış yapabilir ama iyi bir insan bi hatasınada bakan arkadaşları var aslında böyle kesinlikle olmamalı bence her insan hata yapabılır bunda sıkıntı yok fakat yani yanlış haraketler yapmamakta fayda vardır.

0

iyi insanlar genelde kaybeder çünkü iyi niyeti suistimal eden çok insan var . iyi niyetli birşey yapmak isterken insanlar kötü yöne çeker iyilikle yaptığı şeyi. iyi insanlar saf temiz olur ve bunu kullanmak isteyen çok insan oluyor art niyet sahibi malesef. o yüzden iyi niyetli olduğunu belli etmekte sıkıntı bu devirde .

0

iyi insanlar cunki baskalarinin kotuluklerini istemezler,kotulugunu istemedigi insanlardan zarar gelir zaten ne gelirse.iyi insanlar herkesi kendileri gibi bildikleri icin kaybederler..

0

iyi insanlar aslında her zaman kaybetmez . evet iyi insanlar kaybetmiş gibi görünürler ancak bu dünya da kaybetse diğer dünya da illaki hakkını alır o yüzden kaybetmek bence duruma ve bakışa göre değişir baktığımız pencere bu konuda çok önemlidir kaybettigimizi zannediriz ama ilahi adalet er geç hakkını bulur.

0

iyi insanların kıymeti fazla bilinmiyor o yüzden hep kaybederler. mesela ben bir insana iyi davrandigimda değerin olmaz insanlara kötü davranmak lazım o yüzden çünkü iyi insanlar yer yok bu dünyada.