0

halsizlik ve yorgunluk bir çok sebepten veya hastalıktan kaynaklanabilir . özellikle kansızlık yorgunluk halsizlik ve bitkinlik. ayrıca çeşitli kas rahatsızlıkları uyku problemleri çok yorucu stresli günlük işler veya yapmış olduğunuz iş bile size yorgunluk bitkinlik hissi verebilir .

0

yorgunluk ,bitkinlik bendede var ama tahlil sonuçları temiz ,doktor kronik yorgunluk diyor. birde tükenmişlik sendromu dedi.

0

yani insan özellikle bayanlarda olan bir şey mesala ev işinde halsiz düşüp yorulma biliyorlar rahatsızlıktan dolayı oluyor. halsizlik ve yorgunluk gerçeği doktora gitmek lazım. bunun başka birileri de olabilir. sonuçta biz doktor değiliz sadece bir tahminler edebiliriz. o videoyu temizlik yaptım da olan bir şey yani genellikle herkese oluyor kendinize dikkat etmemiz lazım. yani bu konuda en iyisi doktora bitirmek tansiyondan dolayı da olabilir. insan ya bence normaldir gibime geliyor. sonuçta hepimiz halsiz düşüp yorgun olabiliyoruz bazen stres, üzüntüden de olan bir şey bunlar bildiğim kadarıyla bunlar sadece geçmiş olsun diyorum. eğer öyle bir hastalığın varsa.

0

bir çok sebebi olabilir doktora görünmekte fayda var eğer bir rahatsızlığınız yoksa ya da emin değilseniz bol bol su için vitamin eksikliğinden olabilir ya da stresten, uyku yetersizliği ya da düzensiz uyku sebebiylede olması mümkün ,imkan varsa doktora görünmekte fayda var.

0

halsizlik ve yorgunluk bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. özellikle kansızlık,şeker ya da tiroid rahatsızlıklarınız varsa veya vitamin eksikliği sorunu yaşıyorsanız eğer halsizlik ve yorgunluk sorunları kronikleşmeye başlar ve geçmez. ancak yetersiz ve denegesiz beslenme sonucunda ya da yeterli uyku uyunmadığı zaman da halsizlik sorunu yaşayabilirsiniz. bunlar geçici durumlardır. dengeli beslenerek ve yeterli uyunduğu zaman sorun düzelir.

0

birçok sebebi olabilir. vücuttaki herhangi bir rahatsızlık ama başlıca sebeptir. kansızlık,depresyon gibi bize basit gelen hastalıkların dışında kanser gibi pekçok ölümcül hastalıkların da habercisidir aslında halsizlik. çok basite almamak gerekir eğer rutin olarak devam ediyorsa bu şikayet.