1

küçüklüğümden beri tokalara ayrıca bir merakım var ve kullanmayı çok severim. halen aliexpress gibi yurtdışı mağazalardan değişik hoşuma giden tokaları getirtirim ve kullanırım. saçlarımı açık çok rahat kullanamıyorum zaten. o yüzden tokalar en sevdiğim aksesuarlarım diyebilirim.

0

evdeyken saçlarımı lastik toka ile toplarım fakat dışarıya çıktığımda açık bırakır tırnak toka ile öne gelen saçlarımı alırım.yani arada toka kullanıyorum.toplu saçı pek kendime yakıştıramıyorum daha çok açık bırakmayı seviyorum ve yakıştırıyorum.

0

yani biz kadın olduğumuz için toka tabii ki de takıyoruz. tabii takmayan kadınlar da vardır ama ben kendi adıma söyleyeyim. ben tokat'a bakmayı seviyorum sonuçta toplanan bana hiçbir zararı yok çocukluğumdan beri de toka takan birisiyim ama yani öyle her tokayı da takmam genellikle topuz yaparım saçlarımı bazen de açık bırakırım açık bıraktığım zaman zaten toka kullanmıyorum.

0

aslında pek sevmiyorum ama saçlarım uzun olduğu için ve 10aylık bebeğim saçlarıma sürekli asılıp oynamaya yolmaya çalıştığı için mecbur topluyorum bu yüzden de istemesem de toka kullanmak zorunda kalıyorum.