0

ne soylediler veya ne gerekceyle goz altindalar bunu bilmiyorum,ama bu adamlari da ben az biraz biliyorsam,bu memleketin yarari disina birsey soylemezler.

0

böyle konuları konuşmayı hiç sevmem aslında. ama ikiside o kadar mütevazı o kadar usta kisiler ki sadece insanların söylediklerini farklı yöne çekmesinden dolayı yaşadıkları şeylere bakın. ne kadar üzücü öyle insanları ülkemizde sevilip sayılın kişilerin böyle bor suç altında bırakılması gerçekten çok üzücü bir durum. umarım kendilerinianlatabilmislerdir sson detayları takip edemedim.

1

çok büyük ayıp ediliyor gerçekten. ikisi de halka mâl olmuş sanatçılardır. özgür bir ülkede yaşıyoruz. isteyen istediği fikri eleştirebilir ve kendi fikirlerini özgürce beyan edebilir. adamların kimseyi galayana getirdiği ya da darbe yanlısı konuştuğu yok kesinlikle. neden korkuyorlar bu kadar gerçekten anlamış değilim. herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ki. hakarete varan bir şey olmadığı sürece gerçekten herkes dedikleri gibi haddini bilmeli. kimsenin beynine ve ağzına kilit vuramazlar.

0

metin akpınar çok sevdiğim usta oyuncudur haliyle birazda yaşlandı kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum koskoca adam kötü niyetli olsa bile aptal değil niye kendini batırsın. müjdat gezen hakkında pek bilgim yok ne dediğini de tam olarak bilmiyorum o yüzden bir fikrim yok.