0

çukur dizi değil efsanedir. pazartesi yeni bölümünü diğer günler tekrarını izliyorum

0

bana göre en çok tutulan dizi söz, dizisi cukur, dizisi ve, bir zamanlar çukurova, çarpışma ,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisi de var ama en çok reyting rekorları kıran cukur ve söz galiba ben cukuru hiç izlemedim duydum sadece etrafımdaki herkes ondan bahsediyor coknguzel ve bir çok daha fazla şeyler ama ben sadece sözü izliyorum dizi olarak kendimi kaybediyorum onu izlerken hayat bitiyor sanki ordaki fetih ve yavuz komutan karakterindeki 2 oyuncuya bayılıyorum bende onlarla aynı diziyi çekmeyi cok ama cok isterdim başladığı ilk günden bu yana sürekli izliyorum daha hiç bir bölümünü kaçırmadım nefes almadan izliyorum gününü dört gözle bekliyorum söz dizisinin.

0

bence çukur her yerde şarkıları çaldı böyle gerçekten çok konuşuldu

0

bu sezon en çok izlenen dizi çukur, söz , savaşçı, bir zamanlar çukurova gibi diziler one çıkmakta ama en çok izlenen dizi çukur olarak öne geçmektedir .

1

çukur, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, avlu, çarpışma, bir zamanlar çukurova

0

bence bu sezon tutulan diziler arasında ilk sıralarda çukur var . daha sonra söz ve yeni başlayan çarpışma dizisini de çok izleyen ve öven var henüz izlemek kısmet olmadı ama onu da merak ediyorum cok saglam bir oyuncu kadrosu var bence. onun dışındakiler klasik türk dizilerinden zaten. o yüzden pek ilgi alanıma girmiyorlar.

0

ben çarpışma dizisini beğenerek izliyorum fakat olduğunu düşünmüyorum galiba en çok biz de tutulan bu dizinin bu dizi tabii ki bir zamanlar çukurova dizisi ben dizi pek sevmedim açıkçası ilk bölümünü izlemiştim adana’da geçiyor tarihi bir dizi eski bir zamanda bir ayı anlatıyor ama hizmetçisine aşık oluyor hizmetçisi başkasından çocuğu var fakat ağa kendi çocuğu sanıyor karma karışık çetrefilli bir dizi dizide yılmaz ile züleyhanın aşkı anlatılıyoranın ismi şu an aklımda değil bıyıklı bir adam oynuyor türk kadınlarının severek izlediği bir dizi ama gönlüm çarpışmadan yana çarpışma dizisi ay yapımın yaptığı bir dizi bu kadarına pes dedi silecek senaryo bir gün çok sürükleyici harika bir dizi umarım tutar birkaç sezon devam ederdizi bu dizi bu show tv de oynuyor herkese tavsiye ederim başrollerinde elçin sangu ve kıvanç tatlıtuğ oynuyor

0

çukur bu sezonun en iyi dizisi olarak görülüyor fakat bugüne kadar çukur dizisini hiç izlemedim.

0

bu sezon tutulan dizilerden biri de çukur olduğunu söyleyebilirim. özellikle televizyonda olduğu zamanlar oldukça reyting kırdığını düşünüyorum. özellikle herkesin o gün içerisinde televizyonların başında kaldığını ve gerçekten çok başarılı dizi olarak görüyorum.