0

yani biz çocukken genellikle saklambaç, yakalanbaç ,körebe, yakartop rüyada komşunun ziline basıp kaçmak :)) yani bir ton oyunlarımız vardı. bizim mesela tasoları, meşeleri falan dizerdik oynardık kumar gibi aslında o yaşta öğrenmemiz lazım mı biz yapıyorduk ne yazık ki yani bu gibi benim oyunlarım vardı.
veya daha fazladır şu an gerçekten hatırlamıyorum ama keşke çocukluğuma geri tekrar dönebilsem ama işte o da imkansız olan bir şey zaten eminim ki bu 70 milyon kişi çocukluğuna geri dönmek istiyordur ama maalesef işte öyle olmuyor. dediğim gibi hatırladım sadece oyunları var diğerlerini falan hatırlamıyorum ya da şu an aklımda değildir bilmiyorum.

0

benim çocukluk oyunum wolfteamdir vallahi o zamanlar evimde bilgisayar yoktu her gün internet cafe giderdik 1 tl 2 tl verip oyun oynamak için can atıyordum o zamanlar tabii hayattan anladığımız yok sadece oyun oynamakta amacımız okula gitmiyordu çok küçüktük biz internet kafenin soracağım şu kadar küçük onu da aklım ermiyor ondan sonra 3 3 veya 4 sınıfa giderken bilgisayar aldık wolfteam bilgisayarıma indirdim bilgisayar oynama başladım evde bilgisayar olduğu zaman çok oynuyordum bir ara sıkmaya başladı ondan sonra league of legends'a başladım onun da bir iki sene oynadım oda sıkmaya başladı yavaş yavaş ondan sonra euro truck simulator var onu oynuyorum o konu hiç kalkmadı mesela hala oynuyorum ve şu an o endam oyun pek sayılmaz artık para kazanıyoruz.

0

saklanbaç kesinlikle kör ebe de olabilir bu ikisini oynar dururduk.

0

çok var aslında çünkü bizim çocukluğumuz hep sokaklarda oyun oynayarak gecti. suanki nesil gibi tablet telefon oynamadik biz . o yüzden saklambac , kör ebe , elim sende daha birçok oyunun bende yeri çok ayrıdır.

0

çocukluğunda en çok sevdiğim oyunlardan biri de saklambaç olduğunu söyleyebilirim. çünkü o zamanlarda arkadaş çevremiz oldukça genişti ve akşamları her zaman hep birlikte saklambaç oyunu oynardık. gece yarılarına kadar hep birlikte sokaklarda bu oyunu oynamayı tercih ediyorduk.