0

bayanlar genellikle 70 ve 80 arasında vefat ediyor diyebiliriz. ancak bazı bayanlar yüzü geçip yaşta vefat etmiyor. bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum. sağlıklı beslenme ye bağlıyorum ancak genel olarak ülkemizde bir bayan 70 veya 80 arasında dediğim gibi vefat ediyor.

0

bayanların ortalama yaşam süresi 70 ile 80 arasında olduğunu tahmin ediyorum. çünkü bir insanın hayatı normal şartlarda 70'ten sonra yavaş yavaş aramızdan ayrılan çok kişi vardır. çünkü artık insan yaşamı ve vücudu bir yerden sonra kaldırmıyor bazı sebeplerden dolayı bu hayattan ayrılıyoruz. tabii ki kimin ne zaman hayattan ayrılacağını bilemeyiz. ama ortalama kadınların yaşam süresi her insanda olduğu gibi 70 veya 80 yaş aralığında oluyor.

0

yani o bayanlarda ortalama yaşam süresi 60 yaşa kadar yaşayan var. yalnız ölümün nereden geleceği belli olmaz. inşallah anladığım bir şekilde cevap veriyorumdur. çünkü ben soruyu böyle anladım ama genellikle erkekler, kadınlara göre daha çok rahmetli oluyor. çünkü ben kimi görsem kadınlar yaşıyorum erkekler ölmüş oluyor onu neden de zaten bir türlü anlamış değilim yani. gerçi ölümün yaşı yoktur onu sadece rabbim bilir.

0

aşağı yukarı 70 75 yıl o kadar dert tasa boşa çekilmiyor ömrümüzden ömür gidiyor.