0

ben şahsen baya uzak kalabilirim tabi erkek kardeşimi özlerim de bilemedim ama yaklaşık bir 3 ay kadar görmeden de yapabilirim sanırım.

0

şimdi şöyle ailevi durumlar pek söylenmez ama yanı aılemle kavga bı durumumda tartışma bı durumumda direk sinirime bağlı giderim ve ailem bu konuda hassas oldugu ıcın benı cağırcaklardır ve bende 2 - 3 günden fazla durmam ama üniversite kazandım diyelim o zaman okul boyunca şehir dışında durabılecegım vakıte baglı 4 sene kazanırsam 4 sene dururum ama ara tatıl ve tatıl söz konusu olunca yine ailemi görmeye gelirim yani bunda değişen birşey yok ailemle bir sorun problem yaşamadıgım sürece ailemin yanında dururum ve bi tarışma esnasında sinirime bağlı bir şekilde uzak durabılırım ve kalıcak yerım var fakat anne baba farklıdır ve evlatlarının üzülmesini istemezler ben bi kere yaşadım ve aradılar üzmedim aynı şekilde tıpış tıpış eve gittim yani aile herşeydir .

0

yani bekarken ailemden hiçbir şekilde uzak kalamazdım ama evlendikten sonra öyle olmuyormuş gerçekten de 3 senedir evliyim. ailemi 7 ay boyunca görmemiştim şu an izmir'deyim ailemin yanına geldim. 15 gündür de buradayım yani insan özellikle bir kız çocuğu için anne ,babadan ayrılmak çok zor oluyor. anca bunu zaten anne baba olan insan anlar. ben de zaten anne olduğumda anladım
ne kadar zor olduğunu ama mecburiyetten ayrı kalabiliyoruz artık yapacak bir şey yok ama erkek çocukları için hiçbir fikrim yok benim kardeşim mesela aileme çok düşkündür ama evlendikten sonra nasıl olur bilemem.

0

bazı kişileri ailelerinden oldukça uzak alamadıklarını biliyoruz. özellikle ev denildiği zaman ya da çocuğun askere gittiği zamanlarda büyük sıkıntılar çıkabiliyor. bu yüzden biraz olsun kendini alıştıra bilmesi için aslında bunların olması gerektiğini düşünüyorum. tabii ki de her zaman ailesi yanında olamayacak ve artık kendisi hayatla mücadele etmeye başlaması lazım.

0

ben ailemden 3 yıldır uzaktayım onların olmadığı yerde okuyorum cünkü ve eve sadece sınavlardan sonra gidebiliyorum. fazla gidemiyorum yani bayağı uzak kalabiliyorum.