0

para kendini sevdirir sevmeyen yoktur herkese lazım olan

0

ben parayı sevmiyorum diyen kişi yalan söylüyordur. çünkü günümüzde para olmadan aşkta olmuyor işte olmuyor. her şey parada bitiyor zaten savaşlarda ya da bu günümüzde yaşanan suriye'deki savaş olsun irak'taki işgaller olsun bütün bunların temel sebebi paradan geçiyor.

0

parayı sevmem diyen insan kendini kandırır çünkü bu devirde yürümek bile para olmuş eskiden her şey ucuzdu şuan 25 kuruşluk cips bile 50 kuruş olmuş sakız bile 25 kuruş olmuş yani parayı sevmeyen insan yoktur

0

benim tahminime gore yoktur,varsa da akil sagligindan suphe duyulabilir.:)

0

ben parayı sevmem diyen hiçbir insan görmedim . bu devir her insanı parayı sevmeye muhtaç ediyor cünkü parasız hiçbir iş yapamıyoruz yani mecburen herkes parayı sevmek zorunda kalıyor .para için çalışıp çabalamak zorunda kalıyorlar insan parayı sevmese bile ona muhtaçtır.

0

parayı sevmem diyen insan tanımıyorum hayatımda insanlar çok menfaatçi olduğu için para için yapamayacağı hiç birşey yoktur bu dünya da

0

parayı sevmem diyen hiç bir insan olmadığını düşünüyorum. çünkü şu anda görüyoruz ki herkesin paraya ihtiyacı olduğunu görmekteyiz. tabi ki keşke böyle para denen bir şey olmasae ne güzel olurdu. o kadar yaşam şartları zorlaştığını görüyoruz. bu yüzden herkes için önemlidir.