0

bırakabilir malesef bazen şartlar ve koşullar bunu gerektirebiliyor. hiç istemeseniz de siz ya da karşınızdaki insan gitmek durumunda kalabiliyor. sevgi yetmiyor bazen sevgiyi yetiremediğiniz zamanlar oluyor. bazen kuş gibi hafiflediğinizi hissederken bazen de kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyor bu duruma nasıl göğüs gereceğim nasıl mücadele edeceğim bununla diye. ancka insan zamanla herşey alışıyor, herşeyi kabullenir hale geliyor, zamanla herşey geçiyor. zaman büyük bir ilaç bizim için bu şekilde toparlanıyoruz ve iyileşiyoruz. zamanla unutuyor insan unutmak mümkün olmasa bile. anılar kalıyor sadece geriye yaşamış olduğunuz acı bile bitiyor sevgi diye birşey kalmıyor sadece zaman. evet insan gitmek durumunda kalabiliyor veya karşımızda ki kişi sizi bırakıyor bazen öyle anlar oluyor ki ne kadar severseniz sevin işler yolunda gitmiyor, istediğiniz gibi gitmiyor siz ne kadar oldurmaya çalışırsanız çalışın olmuyor. belki de böylesi hayırlıdır bunu bilemeyiz bu yüzden önümüze bakmak lazım geriye bakmadan geçmişi düşünmeden. önümüze bakmak

0

seviyorum diyen insan her koşulda bırakmaz ama eğer ki zaten sevmiyorsan sizi hiçbir şekilde zaten değeri yoktur. sizi sevmiyorsa zaten bırakır gider yani bırakır gittiğinde de gerçekten hiç üzülmeye değmez sizi hak etmemiştir zaten.

0

seviyorum diyen insan hiçbir şartta koşulda bırakmaz. ne maddi açıdan ne manevi açıdan sevgi etkilenmez. seven insan sevdiği sonradan yatalak olsa bile sevgisinden hiçbirşey kaybetmeden sevmeye devam edendir. ama sadece gününü geçirecek kadar seven insan ise en ufak sıkıntı da kaçmak için yer arayandır.

0

bence seviyorum diyen bir insan bırakmamalı çünkü seven herşeyi yapar sevdiği için .

0

evet birakir,herkesin bir sabir nokfasi vardir ve sevgi de bir yere kadardir.

0

çok seviyorsa yada gerçekten değer veriyorsa bırakmaz