0

aldığım eğitimi yeterli bulmuyorum. çünkü yıllardır hemen hemen aynı içeriği görüyoruz. aynı dersleri görüyoruz ancak hala bilmiyoruz. çünkü ezberci sistem ile yetiştirildik. sınav zamanı ezber yapıyorduk sınava geçiyor ve daha sonra unutuyorduk. ve aldığımız eğitimde matematiği iyi olanlar güzel bölümlere yerleşti. kötü olanlar ise açıkta kaldı. eğitim sistemi bence bu yönden çok eksik. hiç unutmuyorum aldığım eğitim sisteminde matematik dersinde matematik yapanlar ders işliyordu hoca hep o sıraya bakıyor bizi gereksiz gibi görüyordu . bizde bu şekilde matematikten iyice uzaklaştık.

0

yani ne yeterli ne değil diyebilirim. eksikler var tabiki ama genede güzel eğitim sistemi birazda öğretene de bağlı aslında. ne kadar eğitim veriyor eksiği var mı bunlar da önemli.

0

eğitim yeterli bulmuyorum mesela kaç yıldır ingilizce eğitimi alıyoruz ama hiçbirimiz ingilizce konuşamıyoruz neden bu bir eksiklik yani aldığımız eğitimlerin hiçbir yararı yok bize .nasıl bir sistem kuruyorlarsa biz bir şeylerin üstüne koyarak ilerleyemiyoruz. hep olduğumuz yerde sayıyoruz ve aldığımız eğitim ile hiç bir yerlere gidemiyoruz.

0

evet her alanda isimi halledebilecek,karsi tarafi iyi anlayacak sekilde yeterli buluyorum cicin :d (isim garip ama guzelmis:d)

0

türkiye için çok bile sanki türkiyede okuyana çok kıymet veriliyor da. evet bende çok isterdim mesleğimin zirvesinde olmayı ama iş bile bulamıyoruz fabrikalar tek tek kapanıyor okusak da boşuna artık. oğlumu okumasi konusunda bu yüzden hiç desteklemeyeceğim. üniversite hayatına harcayacağı parayı gitsin yurtdışında dil öğrenmek için harcasın. ülkenin en bastakinin bile diploması yok ama cumhurbaşkanı bizde diploma var da ne oluyor sanki.