0

çukur dizisindeki yamaç karakteri ölürse film biter sadece reyting amaçlı vurulma olmuştur ölmesi söz konusu dair olamaz

0

bir dizide başrol oyuncusu ölür mu ya çukur dizisinde yamaç ölse dizi biter ki zaten

0

yamaç vuruldu bence yamaç ölmez ölse dizi güzel olmaz

0

yamacı vuran kişi çeto ya da mahsun hatta ikiside olabilir ama onlar. çünkü yamaca mesaj atan kişi ersoydu, ersoy öldü. onu öldüren kişilerde kara kuzular. diğer ihtimalde çetonun konuştuğu o adam yüzü gözükmeyen koçovalıları oyalamasını söyledi çözüm olarak bunu bulmuş olabilir ama çok saçma olur. yamaç ölecek mi sorusunun cevabıda hayır. her dizide olduğu gibi başrol oyuncularının başından geçenler anlatılır, başrol oyuncularının başlarına bir şeyler gelir. bu onlar için reyting demek. yamaç ölürse diziye ilgi azalır. ama acaba öldü mü ölecek mi sorusunu verirlerse seyirciye bu merak uyandırır bir dahaki bölüm daha çok reyting alır. hem daha baba olacapını bile öğrenmedi. peki kim kurtaracak. salih ve cumali mezarlıkta kavga ediyor onlar değil. ayrıca bence orda salihin verdiği bıçağı muhtemelen yere atacak, suçunun farkına vardığından beri pişman zaten. neyse yamaca dönersek, kemal ya da abisinin de haberi yok. celesun idrisin evinde. belki aliço olabilir sürekli takip halinde olduğu için. ama muhtemel cevap selim. selimin tekrar aileye dahil olabilmesi için hayat kurtarmaya işe yaramaya çalışıyor. orda yamaca telefon geldiğinde selim şüphelendi ve arkasından gitti. bence o dur. ayrıca yamacın dereye kadar yuvarlanma sahnesi kimseye telefon açmaması ve 2 kurşun yemesi gibi saçmalıklarda mevcut tabi. kara kuzuları neredeyse bitirmiş saadeti almış ve karşı taraftan hiç hamle beklememesi, ersoyun o teslimatta olmadığını farketmeyip bir de sadece bir mesaja gecenin bir vakti o mekana gitmesi yamacın zekası karakteri ile değil reyting düşünülmesi ile olmuş.

1

çukur dizisini seyretmiyorum. reytingleri çok olduğundan bu konuda epey soru ve gündem oluyor anladığım kadarıyla. merak etmeyin ama seyredenlere diyorum. asla ölmez, öldüremeler. adam baş rolde o giderse dizi biter. korkmayın, rahat olun. :)

0

çukur dizisini dün gece izledik yamaç ormanda vuruldu.oradan bir dereye yuvarlandı.dizi burada bitti.yamaç bu dizinin birinci karakterini canlandırıyor.yani başrol oyuncusu.mutlaka birileri onu kurtaracaktır.bunu önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.şimdi çukur dizisi de dahil bazı diziler üç hafta tatile girdiler. bunu ancak üç hafta sonra öğrene bileceğiz

0

yani ben yamacın ölecegine inanmıyorum. sonuçta başrolde yamaç ölmez zaten yamaç ölürse filmin gerçekten ve tadı kalmaz. ben çukur dizisini severek izliyorum ama yamacı kim vurdu? o konuda hiçbir fikrim yok. haftayı bekleyeceğiz artık yapacak bir şey de yok şu an ben de merak içindeyim kimin vurduğunu çok merak ediyorum ama ölmez de onu nasıl bulacaklar sonuçta ormanda vuruldu nasıl bulacaklar kafam çok karıştı bu konu ile ilgili.

0

yamaç başrol kesin ölmez de ben asıl kim vurdu onu merak ediyorum. kkesin tanıdık biri ama kim olduğunu anlayamadım. meke olduğundan şüphe ediyorum ama haftaya görücez dicem ama haftaya yeni bölüm yok sanırım yılbaşı günü oluyor çünkü . tam meraklı yerde bitirdiler bu sefer.