0

çukur dizisinin son bölümünde bana göre şimdiye kadar ki en aksiyonlu bölüm yaşandı. bu son bölümde ilk defa karakuzuları böylesine bir bozguna uğratan koçovalı ailesi hem aylardır hapis olan saadeti kurtarmış hemde aile vurgusunu uzun zaman sonra ilk defa böylesine derin ve toplu şekilde bizlere göstermiş oldular. sonuçta çukurun sloganı aile her şeydir. zaten son 2-3 bölümdür her şey aileyi tekrar toparlamak üzerinde kuruldu. son bölümde yamaçın vurulması ise hiç hesapta olmayan bir şeydi. ersoyun telefonundan gelen mesaj sonrası buluşmaya çağrılan yamaç burada ersoyu beklemeye başlamıştır gelen araçtan bir kişi araçtan inerek orman içerisinde yamaça ateş etmiştir bununla adeta şoka uğrayan yamaç bir yandan kimin vurduğunu anlamaya çalışırken vuran kişi onun görüş açısına gelmiştir ve yamaç 2 defa neden diye sormuştur ardından tekrar 1 el daha ateş eden bu kişi yamaçı 2.kez vurmuştur yamaç 2. kez vurulduktan sonra gene 2 defa neden diye sormuştur ve daha sonrasında kendisini vuran kişi aracına binip uzaklaşmıştır. yamaç ayağa kalkmaya çalışsa da bulunduğu yerden aşağıya yuvarlanıp bir dereye düşmüştür. ben burada yamaçın ölmesine ihtimal vermiyorum tabii ki adım kadar da onu selimin kurtaracağını biliyorum. bundan sonra ne olacak kısmına gelirsek büyük darbe alan karakuzular esas patronlarından ilk defa yardım istemişlerdir. yardım isteyen çeto patronuna onların kafasını karıştır ortaya karışık bir şeyler yap biz çukurdan çıkıyoruz ama onlarda giremesin deyince bu kişi yamaçın vurulmasını sağlamış ve aileyi bu dertle uğraşmak zorunda bırakmıştır. şimdi asıl olacak şey şu yamaçı vuran kişi kim ? ölmesini istese zaten kafasına veya kalbine doğru ateş ederdi bunu da yapmadı. dizinin sonunda hain kim ? sorusu acaba tanıdık birisi mi sorularını beraberinde getirdi. bana göre bundan sonra ki konular 1 çeto kiminle konuştu 2 yamaçı vuran kişi kim. bunun üstünde kurulu olacak ve bu olaylardan halledildikten sonra finale doğru çukur tekrar koçovalı ailesinin olacaktır, fikirlerim ve düşüncelerim bu şekildedir.

0

yamaç başrol kesin ölmeyecek bence kesin selim kurtaracak çünkü giderken kısa bir an bakışını gösterdiler ordan oraya bağlarlar takip etmiş gibi öylece kurtulur. cumaliyle salihte kavga ederken haberi alır kavga öyle kalır . bende sadece vuran kişiyi merak ediyorum. ama akın girecek diyorlardı. akın ailesine düşman büyümüş olupta o yapmışta olabilir bana akın gibi geliyor. çok heyecanlı bitirdiler bu sefer kesin 3 hafta ara veriyor diye öyle yaptılar.

0

tabiki selim kurtaracak çünkü salijihle cumali kavgadalar büyük ihtimal cumali yada aliço kurtaracak diye düşünüyorum ama daha önemlisi yamaçı kim vurdu ve kimin kılığına girmişti