0

facebook doğru düzgün girmiyorum bile ben sadece bazı sayfaları beğeniyorum. daha çok instagramı seviyorum ve orada aktifim ancak instagramda da çok uzun süre girmem veya kullanmam. ara sıra bakarım. ancak facebook göre instagram diyorum tabiki.

0

en çok facebook'ta takılıyorum. ancak son zamanlar sosyal medya ile aramı kestim ve şu an takıldığım pek bir şey yok, genel olarak whatsapp'ta arkadaşlarımla konuşuyorum ve arada sırada boş olduğum zamanlar bu siteye girip soruları cevaplamaya çalışıyorum.

0

ben sosyal medya falan kullanmıyorum. evlendiğimden beri eşim de kullanmıyor ben de sana bekarken instagram kullanmadım hiçbir zaman sadece kullandığım facebook vardı. facebook'ta da saatlerce durmazdım. sonuçta hayatımı yaşamak varken böyle boş şeylerle uğraşma hiç sevmem hiçbir zaman yabancı insanların da saatlerce takılmasın tavsiye etmem. seni kullanmıyorum ben ne instagram ne de facebook işim olmuyor benim öyle şeylerle.

0

ben en çok instagram da takilirdim ama bu siteye başlayınca o da kalmadı boşluk bulunca buraya giriyorum instagrama gunde yarim saat bakmıyorumdur artık heralde .

1

uzun zamandır en fazla instagram'da takılıyorum orada vakit geçirmek daha keyifli geliyor.ancak son 2 aydır buraya iyi olduğumdan beri instagram'da değil daha çok burada vakit geçiriyorum.