0

sorumani de 3 günlük üyeyim iç günümde bir bir buçuk saat kadar takılmıştı fakat daha sonra yorumları okuyup da işin ipuçlarını öğrenince bu gerek çalıştığım ortamda vakit buldukça gerek göçebe bir meslek icra ettiğim için ve akşamları otele istirahat için geçip dolayısıyla fazla vakit bulduğum için son iki gündür en az 4-5 saattir giriyorum gayet güzel bir site burada takılmak vakit geçirmek tabii ki de hem para kazanmamıza sebebiyet veriyor hem de aynı zamanda özellikle bilgi sorularıyla bilgimizi geliştirmiş oluyoruz yorum soruları ile yazılı ifade yeteneğimizi geliştirmiş oluyoruz toparlayacak olursam ilk bgün bir buçuk saat iki gündür de en az 4-5 saat sanırım hafta sonu tamamen boş olacağım için bu 8 saati bulur

0

yeni üye oldum şu an gireli 1 saattir olmuş

0

benim burada takılma saatlerim çok değişiyor boş bulduğum zamanlarda hemen burada oluyorum . yapacak birseyim yok bari para kazanayım düşüncesiyle burada baya vakit geçirmeye çalışıyorum.

0

oyle fazla takilmiyorum ama bir gunde araliklari toplarsak ortalama 2-3 saat diyebilirimz

0

günün 2 3 saati takılıyorum bazende 4 saat takılıyorum

0

benim oğlum erken kalktığı için ben sabah bir giriyorum, gece 12'ye kadar buradayım. tabi ev hanımı olduğum için işlerim falan oluyor öyle devamlı duramıyorum arada bir çıkıyorum yani siteden zaten buranın en aktif üyesinden bir tanesi de benim.. bundan birkaç gün önce fazla aktif olamamıştım rahatsızdım ama artık aktifim yani ve izmir'e geldim annemleri falan özlemiştim ayıp oluyor ama bu sitede takılarak yapacak bir şey yok. sonuçta benim paraya ihtiyacım var şu an ailemle de vakit geçiriyorum, burada da takılıyorum ikisini bir idare etmeye çalışıyorum.

0

2 gün önceye kadar 3 5 saat garanti girerdim ama telefonumda sıkıntı oldu leptoptan giriyorum şimdi o da anca kızım uyuyunca 1 saat falandır .

0

sorumanide gunde ne kadar vakit bulursam takiyorum.en fazla iki saat almistir

0

gün içerisinde hiç giremiyorum. akşamları ise aklıma gelirse 1 saat bilemedin 1 buçuk saattir aşağı yukarı.