1

bir kere sorunun mantıksızlığı şudur ki; alex de souza ile arda isimli futbolcunun kıyaslanılmaya çalışılması gerçekten çok anlamsızdır. arda turan alex'in yanında sıfırdır.

-1

böyle bir soru sorduğunuz için teessüf ederim tabii kide sneijder

0

böyle bir soru gerçekten çok saçma buldum. baktığımız zaman alex de souza'nın fenerbahçe için yaptıkları ortadadır. biraz bahsedecek olursak eğer, alex de souza 2003 yılında fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş bana göre en iyi yabancı olarak ilk adımını attı diyebilirim. baktığımız zaman alex de souza geldiği yıldan itibaren her sene 20 gol barajını altına düşmedi diyebilirim ve 20 golün yanı sıra çok asist yapan bir oyuncuydu. forvet arkası oynayan alex de souza fenerbahçe'de çıktığı 372 maçta 136 gol ve 172 asist yaparak büyük bir başarıya imza atmıştır diyebiliriz. öte yandan arda turan adlı futbolcu bakacak olursak eğer, arda turan galatasaray altyapısından yetiştikten sonra kendisini katlayarak atletico madrid'e transfer oldu. daha sonra da orada güzel futboluyla barcelona takımının ilgisini çekti, ve barcelona ne güzel bir sene geçirdikten sonra barcelona onu istemedi ve gönder de şu an başakşehir'de oynayan arda turan alex de souza'nın bana göre tırnağı etmez diyebilirim. tamam arda turan çok başarılı bir futbolcu ancak alex de souza hem saha içinde hem saha dışında çok örnek bir futbolcuydu. arda turan'a bakacak olursak eğer hep magazine hep magazin o yüzden arda turan'ı eskiden çok seviyordum, ancak son zamanlarda futbolu bırakıp magazine yöneldiği için kendisini hiç sevmiyorum. ve bu sorunun cevabı olarak kesinlikle alex de souza diyorum.

0

tabii ki de alex de souza alex gerçekten çok iyi bir futbolcu keşke yaşlanmasaydı yine gelip fenerbahçe'de oynasaydı. ben kendim fenerbahçeli olarak tabii ki de alexis uzayı tercih ederim. başarılı bir futbolcu şu an o belki fenerbahçe'de olsaydı biz bu kadar düşmezdik puanımız yüksek olurdu. ben zaten arda turan'ı sevmiyorum sevilecek biri de değil. yani alex de souza her zaman başarılı oldu fenerbahçe takımının sevdiğim bir futbolcuydu diyebilirim.

0

alex de souza ile arda turanı kıyaslamak son derece komik bir karşılaştırmadır. bence futbol tarafına hiç girmeden bakacak olursak bile bir tanesinin son 2 yılda gündeme hangi konularla geldiğine bakmanız da aslında bu soruya cevap bulmanızda size yardımcı olacaktır. profesyonellikten uzak olan ve özellikle magazin gündeminde sıkça yer alan arda turan adeta bir futbolcu kendini en zirveden en dibe nasıl sokarın en büyük göstergesidir. barcelonaya transferi bile büyük bir şaibe iken hala barcelonanın oyuncusu olmasına rağmen istanbul başakşehir futbol takımına transfer olur olmaz burada ne hallere geldiğini hepimiz görmüşüzdür sanırım. reklam transferi olarak adlandırılan bu transfer de arda turan için 45 milyon euro civarı bir para veren barcelona neredeyse sakat cezalı olmadığı sürece 11'e almadığı arda turanı en sonunda düzenli forma şansı bulsun diye başakşehir' e yollamıştır. fakat adamlar ne bilsin onun buraya gelince çok daha kötü bir hale geleceğini. iyice gözden düşen ve çıktığı her maçta rakipleri tarafından ıslıklanıp küfürlere maruz kalan bir oyuncu ile, taraflı tarafsız herkesin sevgilisi haline gelen ve yoğurtçu parkında heykeli olan bir oyuncunun kıyası son derece mantıksızdır bana göre. türkiye'ye geldiği ilk günden gidişine kadar en ufak bir saygısızlık en ufak bir magazin haberi görmediğimiz yıldız oyuncunun saha içinde ki performansına ise herhalde hiçbirimizin diyecek tek kelimesi yoktur. fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusu olan alex de souza olaylı bir şekilde ayrılırken dahi taraftarların ona nasıl sevgi gösterdiğini hepimiz hatırlıyoruz. arda turan'ın ise aslında galatasaray camiasının evladı olmasına rağmen tribünde ki bir galatasaraylıya onun hakkında ki düşüncelerini sorduğunuz zaman ağzından küfür dolu cümleler duymanız son derece mümkündür.

0

allah aşkına bu da soru mu tabiki alex. arda turanla aynı cümle içinde bile geçmemesi gerekir o adamın.