0

limon cok eksi ama genede yeri geldiginde tukerim tabiki

0

limon yemeyi severim . zaten çokta sağlıklı c vitamini deposu desek yeridir. özellikle sade sodaya sıkıp çok kullanıyorum. sindirim sorunu için birebir reflusu olup sade soda içemeyen varsa benim gibi onlara da öneririm çok işe yarıyor. bir tek nedense çayda sevmiyorum ben limonu çaya yakıştırmiyorum onun dışında sadece limonu bile yerim ama özellikle salatanin vazgeçilmez malzemesi bence .

0

limonu bir yiyecege veya bir icecege sikmayi seviyorum ama,yemeyi sevmiyorum.asiri derece de eksi oluyor.

0

ekşi olan her şeyi çok sevdiğimi söyleyebilirim. özellikle bunların başında tabii ki limon geldiğini ve gerçekten lezzetli bir tadı olduğunu söyleyebiliriz. benim en çok kullandığım ve gün içerisinde limon suyunu sıkarak içerisine tuz atıyorum ve gerçekten harika bir şekilde damağımda lezzet bırakıyor. tabii ki çoğu kişi ekşi sevmediği için limon da tercih etmiyor. oldukça ekşi olan limon tamamen vitamin kaynağı olarak gördüğüm için gün içerisinde en aşağı 2 veya 3 limon suyu içmeye dikkat ediyorum. bence çok faydalı bir şey olduğu için insanların bunu gün içerisinde tüketmesi gerektiğini düşünüyorum. bazı insanlar tamamen hayatından çıkarmış durumda ve hiçbir şekilde limonu ve ekşileri hayatına almıyor. faydaları oldukça fazla olduğu için insanların tüketmeleri onların sağlık açısından ne kadar dirençli olacakları anlamına geliyor.

0

limonu severim de... d,rek ortadan kesip suyunu içemem öyle... anca yemeklere, çaya filan damlatırsam öyle yiyebiliyorum. kimisi çok ekşi çıkabiliyor