0

eğer mesafe kısa ise ya da acelem yoksa daha çok yürümeyi seviyorum bunun dışında halk otobüslerine biniyorum

0

kesinlikle yürümeyi tercih ederim hic sevmem arabaya binmeyi eşim çok sever arabayi asla yürümez araba yoksa taksi bulur gene yürümez tam tersim bir insan yani kendisi o yüzden öyle konularda

0

daha çok yürümeyi tercih ediyorum çünkü otobüslere bindigim zaman hep çok dolu oluyor ve insanlar birbiri üstünde gidiyorlar ben bu durumu sevmiyorum. bir de para vereceğim en yakın mesafelere yürüyerek gitmek daha mantıklı geliyor.

0

eğer sahil kenarında yaşayan biri olsaydım gün içerisinde hep yürüyerek spor yapmaya çalışırdım. oldukça sporun hayatımızdaki yeri çok önemli olduğunu bilmemiz gerektiğini düşünüyorum ve yürüyerek daha çok insanın kaslarının gelişmesi anlamı taşıyor. tabii ki uzak bir yere gidiyorsa tabii ki de araba kullanmak daha mantıklı geliyor. çünkü trafik oldukça sıkıntı yaratmayacak sa araba ile gitmek daha kısa vakit içerisinde orada olabilme imkanı taşıyor. o yüzden yürümek bazen insanın biraz olsun kafasında atabileceği anlamına da geliyor ve benim en çok tercih ettikleri arasında da yürümek gelmektedir. çünkü bazen yürürken kulaklığımı takıyorum ben kafamda bazı soruları kendi kendimle konuşarak çözmeye çalışıyorum. araba işin tamamen kolay kısmı olduğu için pek fazla arabaya binmeyi tercih edenlerden değilim. bu yüzden yürümek her zaman faydalı sağlık açısından ve kendimizi daha dirençli hissedebilmeniz için bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum.

0

yürümeyi daha çok severim .ancak yürüme mesafesinde olması lazım.uzak mesafeyse mecburen arabaya binerim.