0

çünkü artık uyduracak senaryo bulamıyorlardı. ilk başta aşk ve mavi adlı diziyi çok seviyor ve izliyordum. ama gittikçe saçmalamaya başladılar. elmas diziyi girdiğinden beri zaten dizi artık izlenilmesi bir hale geldi. sürekli herkes birbirinin ardından iş çeviriyordu. cemal kaç kişiyi öldürmesine rağmen bir türlü cezasını çekmedi. her işin içinden sıyrılmayı başardı . fatma iki çocuğunu da cemal den yaptı hasibe her duymasında haberi olduğunu söyledi ama duyma anına kadar hiç haberi yokmuş gibi durdu. pembe o kadar yaptığı seylere rağmen hâlâ ismetle evli kalmayı başardı . mavi çok sevdiği ali'yi kaybetti . ve o çok sevdiği adamı bir yılda unutup başka birine aşık olmayı başardı yani kısacası dizi can çekişiyordu zaten bitmesi en doğru karar oldu .

0

yani ilk başlarda aşk ve mavi dizisi güzeldi ilk sezonlar falan ondan sonra ilerleyen zamanlarda gerçekten de kötüleşti ben izlemeyi bıraktım. artık emrah falan öldü zaten başroldeki emrah'ın öldüğü an final yapmaları lazımdı.keremcem başrol olarak geldi. yani bence çok saçma final olması iyi oldu. zaten fazla tutulmuyordu kendini bozulmuştu ben bile artık izlemeye bırakmıştım iyi oldu bence bitmesi.

0

bence bir süre sonra sıktı galiba e bi de son anda emrah ayrılınca diziden iyice tadı kaçtı izlenmeler düştü galiba

0

zaten çok izlenmeyen bir diziydi başrol oyuncusu emrah diziden ayrılınca tamamen reytingleri düştü bu yüzden final yapmak zorunda kaldılar

0

artık pek izlenmiyordur büyük ihtimal reytingleri düşmüştür. o yüzden final yapmıştır . izlediğim bir dizi değildi ama emrah çıkınca oyoce değişmiş sanırım duyduğum kadariyla herkes sikayetciydi.