0

bence aşırı izlendiklerinden biz bu sevgiye layık değiliz diye düşünüp final yapıyorlardır bu ilginç diziyle ne zaman karşılaşsam evin hizmetçisi birileriyle saç baş kavga ediyordu

0

bu soruya cevabim bence emrah diziden ayrıldı diziye bir yandanda konu bulamadılar artik reytingde düsünce dizi final yapmaya karar verdi.

0

emrah diziden ayrildiktan sonra demekki rayting almadi

0

aşk ve mavi dizisini izlemiyorum ,ama herhalde emrah öldüğü için finale gidiyorlar ondan olabilir. yani tutulmamıştır belki memnu öldü diye bilmiyorum hiçbir fikrim yok izlemiyorum.

0

aşk ve mavi dizisini bir kaç kez izledim ve çok anlamsız buldum. emrah filmden çıktıktan sonra reytingler tamamen düştü ve final yapılmak zorunda kalındı.

0

benim gördüğüm en saçma dizilerden bir tanesi diziyi ayakta tutan ali karakteride diziden ayrılınca reyting konusunda epeyce bir düşüş yaşamıştır .

0

aşk ve mavi dizisinin bitmesi ya dizi içinde problemlerden ya da izlenimin yeterince olmadığı için bittiğini düşünüyorum.

0

bende şimdi aşk ve mavi dizisini izliyordum. belkide reytingler düşmüş olabilir. ali'nin ölmesi çok kötü bir gelişme oldu bu dizi için.