0

ara ara yağıyor şuanda yağmur var inşallah kar yağar

0

yoğun olmasa da yağıyor ama henüz yağmadı.

0

yani ben izmirliyim. biz maalesef kar falan göremiyoruz. öyle kar bile yağsa da hiçbir şekilde yeri tutmuyor. mesela ben kuşadası'na gelen gittim orada da hiçbir şekilde kar görmedim. yani keşke buralarda kar yağışı özellikle yılbaşı günü çok güzel olur ya bu işlerde kardan adam yapmak istiyoruz ama işte kar yağmıyor bizlerin bulunduğu yerde bakalım elbet bir gün yarın inşallah nasip olur. biz de görürüz yani.

0

akdeniz bölgesi olduğu için buraya fazla kar yağmıyor. kaç senede bir yağıyor oda bir ,iki günde eriyip gidiyor.anca dağlarda kar görebiliyoruz.

0

ben kayserideyim,ara sira yagiyor diyebilirim.
sehirin icine olmasa da yuksek yerlesim yerlerinde kar mevcut.

0

bulundugum yerde hiç kar yağmıyor çok saçma bu durum cünkü normalde bu aylarda kar yağması gerekirken hiç kar yağmıyor.

0

ben izmir'de yaşıyorum.izmir'e çok nadir kar yağar.yani kar yağmıyor ama bu sen şimdiye kadar bayağı yağmur yağdı.geçen yıla göre biraz daha soğuk geçiyor havalar.

0

şu anda yaşadığım yerde herhangi bir yağış olduğunu söyleyemem. en son iki gün önce yağmur yağmıştı ve o kadar şiddetli bir şekilde yağdı ki arkasından kar yağar diye ümit etmiştim fakat yağmadı. şu anda sadece dışarıda kuru bir soğuk olduğunu söyleyebilirim. eğer başka memleketlere kar yağdıysa yakın zamanda buraya onun soğuğu geleceği anlamına gelir. bu kış zamanlarında ne kadar çok kar yağarsa o kadar su anlamı taşıdığı için her zaman yağmasını çok istiyorum.