0

bulunduğum şehirde hertürlü iklim çeşitleri görülüyor

0

bulunduğumuz yere ancak dağlarda kar oluyor ama yerlerde kardan eser yok hatay'da ender kar yağar burda en son dört,beş sene oldu yağmisti.

0

kocaeli'nde izmir'de oturuyorum buraya da fazla kar falan yağmıyor eskiden kandıra'da oturuyordum oraya bayağı kar yağıyordu okullar tatil yapıyordu ama şu an oraya kar yağarken burada güneşler açık okullar tatil yapılmıyor bir tane araba fabrikası varmış burada o araba fabrikası öyle gökyüzüne kimyasal dalgalar satıyormuş o dalgalar sayesinde kar yağıyormuş buraya o yüzden de kar yağmıyor

0

bulunduğum şehir konya evet burada bu sene çok güzel kar yağdı şu an yağmıyor bugün yağmurlu hava ama kar yağışı oluyor

0

şu anda bulunduğum şehirde tabii ki de kar yağdığını belirtmek isterim. ama dün akşamdan beri yağmur yağdığı için aşırı şekilde yerde kar birikmediğini görüyorum. bu yüzden ne olursa olsun gerçekten kar yağışları bizim için kış aylarında en önemli faktörlerden biridir.

0

evet yagiyor daga guzel cunku kar mikroplari yok eder ve hastalik daga az oluyor dafa guzel kar yaginca havada guzel oluyor .

0

bulunduğum ilde hiç belli olmuyor fakat kar soğuğu yaşıyoruz kar ise 1 saat sürmeden hatta 30 dk sürmeden bitiyor birden güneş açıyor hava kararsız oluyor.

0

evet yağıyor bence en iyisi böyle değilmi yani en iyisi herkes için bu

0

bulunduğum ilde kar yağıyor. hava genellikle soğuk oluyor.

0

evet şimdi hafif kar yagışı var bulundugum şehirde

0

maalesef urfaya kolay kolay kar yağmıyor. yağsa da 10 yılda bir yağar.

0

bulunduğum kent turgutlu. manisa iline bağlı bir yerleşim yeri.

akdeniz iklim özellikleri biraz bozulmuş olmakla beraber görülmektedir.

kar yağışı genelde 3 5 yılda bir gerçekleşir. karın yerde kaldığı gün sayısı son derece azdır.

0

malatya türkiye haritasın da bulunduğu alan da kar yağan bir bölgeye sahip olsa biil ben ilçesi darende de oturduğum için pek ağıor diyemem.

0

malesef bulunduğum şehir türkiyenin en ılıman şehri özelliğini bulunduran rize olduğu için kar yağısı çok nadir yagiyor mesela geçen sene hic yağmadı ve hava sıcaklığı hep mevsim normallerinin üzerinde seyretti.

0

evet malatyadaim ve kar yagisi var ve hava buz gibi