0

lahana tursusu genellikle seviliyor acur da seviliyor karisik tursular da gùzel oluyor.

1

ben lahana turşusu daha çok sevenlerden biriyim. çünkü daha lezzet veriyor bana.

1

pardon tuş değil turşu dan bahsediliyor zannedersem. ben klavyeden tuş anladım. yazım hatasından kaynaklanan bir yorum yapmış oldum. soru da bahsedilen zannedersem turşudan bahsediliyor. turşu tercihinde tahminim olarak biber ve kornişon turşularının daha çok tercih edildiğini biliyorum. ayrıca lahana turşusu da bir hayli sevilmektedir.

1

klavyede ara verme tuşu ve silme tuşu daha çok kullanılır. bana göre en fazla ara verme çubugu ile silme tuşlarını çok kullanıyorum. ayrıca shift tuşunu da çok kullanıyorum. özel isimlerde ekleri ayırmak için shift tuşu ile klavyeden üst tarafta bulunan iki tuşuna aynı anda basıp ayırma işareti ortaya çıkarmamız gerekiyor.

1

lahan tursusu cok seviliyor diye biliyorum ben. icine karbibaharda atacaksin havucta atacaksin. bide mor havuc tursuya renk veriyor ve cok guzel bir tat veriyor. ben tursuyu cok severim. ozelliklede suyunu cok icerim. simdi de biraz gribim. dinc olmak icin tursu suyu iciyorum tuketiyorum sizede oneririm. birazda limon sıkin icine oh .:)