0

tadından dolayı herkesin tercihi olmasada bazı kesimlerin tercihi kaçak caydır. sade damlayıp.iciyolar nasıl içebiliyorlar anlamış değilim.demekki alışkanlık. ben hayatta sade tüketmem . ama normal çayla harmanlayıp tüketiyoruz güzel oluyo . hem tat hemde görüntü olarak .çaya güzel renk veriyo . severek tüketiyoruz

2

hem daha ucuz hem de daha güzel tadıyla tercih edilen bir çay türü olmasının dışında ülkemizin ekonomisini iki üç kuruş daha ucuza çay alıcam diye çökertmeye gerek yoktur. ( not sadece çay değil her tür üründe kaçak kullanmanızı tavsiye etmiyorum )

0

kaçak çayın tadı ve kokusu hoş olduğu için en çok tercih edilen çay olmuş genellikle kaçak çayda mahmudo bir tercih ediyoruz çünkü sürekli kaçak çay içtiğimiz için yerli çay içtiğimiz de hiç tadı hoş olmuyor ve toprak kokusu yerli çaydan geliyor.

0

tadı daha güzel ve daha ucuza daha çok mal alıyosunuz. hem daha karlı hem daha güzel.

1

çünkü tadı müthiş. birçok kişi acı diyor ve içmiyor ama ben kaçak çayı daha çok seviyorum. artık kaçak çay diğerlerine göre daha pahalı ama parasının hakkını da veriyor

0

kaçak çayın tadı bence daha güzel ben yerli çaydan o tadı alamıyorum ya çok çay içen biri değilim ama içtiğimde de güzel bir şekilde içmek isterim bu yüzden tercih ederiz biz.