0

hayır sakız çiğnemeyi hiç sevmem . sakız çiğnemeyi erkeklere de hiç yakıştırmıyorum . ayrıca sakız çiğnemeyi bilmeyenler cignemesin lütfen herkesin kendi zevki seven tabiki çiğnesin ama sapur supur çiğnemeye ne gerek var veya ağzını iki metre açarak çiğneyenler gene hiç anlamıyorum. hiç çiğnemeyin yada evinizde çiğnesinler insanlara rahatsızlık vermenin anlamı var mı bilemiyorum.

0

hayir sakiz cignemeyi sevmiyorum.hem beni hemde cevremi rahatsiz ediyor.

0

sakız çiğnemeyi sevmiyorum çiğneyenleri de sevmiyorum. hele de erkeklerin sakız çiğnemesi beni çok sinir ediyor. o ne ya öyle kız gibi ağızlarında cakcak sakız var .gerçekten hiç hoş bir hareket değil bir kızın çiğnemesi de normal bir şey ama insan içinde abartılı bir şekilde çiğnemek hiç hoş görülmeyen bir durumdur ama sadece ağız kokusunu önlemek için ağzımızı düzgünce hareket ettirerek sakızımızı çiğneyebiliriz yani insan içinde rezil olmamıza gerek yok insan içinde sakızını patlatan kızlar oluyor yapacak çiğneyenler oluyor o şekilde hareketlere gerek yok diye düşünüyorum.

0

evet sakız çiğnemeyi çok seviyorum. hatta sakızı çok sesli çiğniyorum ağzım kapalı çiğnediğim de sakızdan hiç zevk almıyorum. bu yüzden de sakızı dışarıda değil genellikle evde tek başımayken çiğniyorum. bu şekilde hem sakız zevkinden mahrum kalmayıp hem de sakız çiğneme şeklime laf ettirmiyorum.