0

çalışınca oluyor tabiki... bu arada bu çalışınca oluyor dedim ama kocaeli belediyesinin sloganı :d :d

0

tebrik ederim tabiki çalışıp başarılı olunmayacak hiçbir sey yoktur. çaba gösteriyorsunuz karşılığını da güzel alırsınız umarım ben sanırım bu yarışma da en çok 11. olan kişi olursam üzülürüm bir kişiyle kaçırmak üzücü olur. tabiki demekki o benden daha çok vakit ayırmış haketmis tebrikte ederim ama insan ister istemez üzülür o duruma.

0

ben aslında buraya geleli bir buçuk ay falan oldu ama kuralları daha yeni öğreniyorum ve ilk 25 tl almış bulunmaktayım. ilk zamanlarda yarışmanın içinde bile değildim hatta bayağı bir sonradan katıldım yarışma . yarisma başlayınca yarışmada 2-3 gün sonra katildim ona rağmen yarışmaya girdim ve ilk 20 arasında ilk 10. sıraya doğru gidiyorum. inşallah kısa sürede ilk ona girerim ve hak ettiğimi alırım. ben bu parayı almalıyım en az 50 tl almalıyım başka bir şey istemiyorum .zaten o 50 tl'yi de alıp burada biriktireceğim ve bir telefon almayı düşünüyorum. cünkü telefonum bozuldu yoksa yarışmayı bırakacaktımama bazı arkadaşlar o kadar güzel moral verdiler ki ben yarışmayı bırakmadım ve daha çok asildim bir istekle devam ettim.inşallah yüzlerini kara çıkartmam ve ilk 10'a girmek nasip olur .bak şurada yarışmanın bitmesini birkaç gün kaldı ama ben yine de ilk 10 a giremeyecegim diye endişeliyim. yada girsem bile yarışmanın son gibi beni listeden geri aşağı dusururler diye korkuyorum.

1

ne güzel gerçekten çok sevindim. keşke ilk ona değil de az da olsa ilk 20'ye giren kişilere ödül verilme şansı olsaydı. uzayda herkes bir şekilde kazancını az da olsa arttırmış olurdu. ama bu sistemde de gerçekten azim edince sıralamaya girmek çokta zor bir şey değil. hepinize allah kolaylıklar versin ve hak eden ,gerçekten ihtiyacı olan insanlar ödülleri kazansın diye umut ediyorum.

0

haydi hayırlısı o zaman bol şans dilerim

0

tabi ki calisan insan basarir.azim onemlidir.