0

vücudu gecicii olarakk dinlendiror ve rahatlatır

0

masaj vücudu dinlendirir, rahatlatır ve esnetir. yorgunluğu alır, enerji verir, ağrılara iyi gelir. vücudun uzun süre hareketsiz kalmasından dolayı biriken yorgunluğu alır.

0

masajın vücudumuza en önemli etkisi, dinlendirici, yatıştırıcı etkiye sahip olmasıdır. vücudumuzda bulunan bazı noktalar vardır ve buraya doğru bir teknikle doğru masaj uygulanırsa, tüm rahatsızlıklarımız geçmiş olur. masaj çok etkili bir iyileşme yöntemidir. hem psikolojik açıdan rahatlatır, hem de fiziksel olarak vücudun rahatlamasını, dinlenmesini sağlar. vücudun her uzvu için ayrı bir masaj noktası vardır. baş ağrısı için kulak memeleri ve kulağımızın ortasında bulunan küçük çıkıntı doğru bir teknikle ovulduğu zaman, baş ağrısı diye bir sorun ortadan kalkar. bacaklarda bulunan kaslara yapılan masaj yöntemleri ile bacak ve kalça ağrılarından kurtulabiliriz. sırtımızdaki doğru noktaları yapılan masaj teknikleri ile de sırt ağrılarından tamamen kurtulabiliriz. masaj haftada 1-2 kez uzman kişiler tarafından yapılırsa, büyük oranda fiziksel bir rahatlama olduğu görülecektir.

0

masajin vucudumuza bir çok etkisi vardır. bağışıklık sistemini güçlendirir , kan dolaşımını düzenler, metabolizmayı hızlandırır, sindirim ve boşaltım sistemine yardımcı olur, yag yakimini hızlandırır, ödem ve toksit atimini sağlar, uyku düzenine yardımcı olur , stres ve yorgunluğu giderir gibi birçok konuda etkilidir.

0

masajın vücudumuzda ki etkileri özellikle en belirgin olanı masaj yapılan bölgenin rahatlamasıdır. bunun sebebi oraya bir baskı uygulanıp kas basıncının artması diyebiliriz. bunun dışında masaj eğer bir masaj salonun da profesyonel biri tarafından yapılıyorsa vücudumuzun her yeri rahatlar vücudumuzda ki toksinlerin atılmasına yardımcı olur.