0

her zaman çatı katı ve önü full camlı olmasını istediğim bir oda hayalimdi. ve bu hayalim gerçekten hala içimde. ileride bir ev aldım da ağaçlık bir alanda 2 katlı veya 3 katlı çatı katı odam olacak şekilde önü full cam olmasını isistediğim bir ev istiyorum.

0

sana nasıl bir odam olması gerektiğini söyleyeyim hemen... 15-16 yaşımdan beri hep kitaplarla dolu, kitaplardan duvarların gözükmediği bir oda hayal ederdim. ve sana birşey söyleyeyim mi? kiracı olmasam şuan o şekilde bir odam olmuştu. şuan 26 yaşındayım ve kitaplığım doldukça dağıttım hep.

0

odanın büyük ve bir tek bana ait olmasını kendim beğendiğim mobilyaların bulunmasını isterim.camı boydan boya olup direk denize bakan bir oda isterdim.çift kişilik yatak ,kocaman bir gardrop ve çekmeceler ,makyaj masası ,bilgisayar masası olsun.bir kaç peluş oyuncaklarla ve tablolarla odamı süslerdim.

0

valla bir odam olsun istemem , ben kardeşlerimle aynı odada yatmaktan çok mutluyum. tek başıma da kalamam zaten. odam olsa yine kardeşlerime de yatak kurdururum o odaya. ama kocaman bir sinema tvsi olan bir odam olsun isterdim.

0

ben genç olsaydım hayalim de ki oda dizayn'ı şu şekilde olurdu. öncelikle yerler full parke kaplı olmalıdır. buna şuan sahibim aslında hayalimin biri gerçekleşmiş durumda :) panjurlu, ışık gören bir oda olması çok önemli. ışık girmeli odanın içine, 7/24 güneş almayan bir odayı tercih etmem hiçbir zaman mutlaka günün belirli saatlerinde güneş olmalı. duvarlar lacivert renkte olurdu ama biraz koyu, siyaha kaçan tonunda. büyük bir ekran televizyon ve maç izleyebileceğim bir uydu alıcısı. onun dışında herhalde şuan ki ortam da genç olsaydım konsol olmazsa olmazım olurdu. bazen oğlumla oynuyorum çok hoşuma gidiyor, arkadaşlarımı çağırıp eğlenebileceğim bir konsol'a sahip olmak isterdim( konsol, playstation vb.) bunun dışında hobi edindiğim şeyleri barındırırım odamda. nelere hobim varsa odam da olmalılar. odamda kesinlikle bir tuvalet olmalı kendime ait. genç olsaydım vazgeçilmezim bu olurdu çünkü şuanda dublex bir evde oturuyorum ve tuvalet alt katta insan üşeniyor bazen :). bunlara ek olarak eğer bir genç olsaydım kız arkadaşlarımla olan anılarımızın olduğu bir fotoğraf köşesi olurdu sırf ona ayırırdım orayı. bu şekilde olurdu aslında çok uçuk birşey değil belkide çoğu insanın sahip olduğu bir dizayn'dır. benim ki bu şekilde olurdu :)

0

temiz, ferah, güneş alan, penceresi normal büyüklükte olan, duvarlarının rengi krem ve tonlarında olmalı. ayrıca bir yatak, elbise dolabı ve mutlaka kitaplık ve masaö olmalı kitaplarımın bir sürü olmasını istiyorum.