1

isterim kim istemez ki. sürekli dile getiriliyor zaten bu konu, ama bir rahatsızlık olarak değil, güvenden kaynaklı bu istekler, sitenin samimiyetine inanıyoruz. sadece daha çok kazanmak istediğimizden. ilk zamanlar bir heves ödeme limitine ulaşalım, şu kadar para daha yapalım diye diye emeklerimizin boşa çıkmadığını gördük. şimdi de biraz emeğimiz değerlensin istiyoruz. bunda siteye referansımızla gelip, uğraşılmaz diyen arkadaşların da etkisi var tabi.
ama ufak değişiklikler aktif kullanıcıların gönlünü alacak, yeni üyeleri cezbedecektir. zamanla bu konu da gelişme gösterir bence. acelemiz yok ama durum bu.

1

kim istemez ki inşallah kazançlar artış gösterir. ben zamanla sorumani ekibinin bizim bu isteğimize de karşılık vereceğini düşünüyorum.

0

tabii ki isterim artık soruman'nin zam yapma zamanı geldi diye düşünüyorum. veya devamlı etkinlik yapıp bize daha çok kazanç sağlamaları lazımdır diye düşünmekteyim.

0

isterim.hemde çok isterim.zaten yeri geldikçe bunu belirtiyorum.

0

isterim tabi istemez miyim... yaza kadar iyi bir kazanc saglamam lazim. malum abimin vr en yakin arkadasimin dugunleri olabilir. onlarw altin takmak lazim. bir ceyrek suan 350 tl civari ama o zamana kadar da ne kadar yukselecegi belli degil valla... o yuzden yaza kadar rahat en az 1500 tl yapmam lazim.