0

ramazan bayramında genelde baklava ve yaprak sarması yapılır kurban bayramında ise kavurma pilav yemeği yapılır tabi et yemekten sıkılırız her yerde kurban bayramında.

0

yani bayramda sarma mutlaka olur. zaten çeşit çeşit yemek yapanlar var ama şöyle bir şey varm ben üç senedir evliyim ben kaynanamı ne zaman bayramda gitsem her misafirine her bayram kuru fasulye, pilav yapıyor. hatta bir ara dedim ki sen dedim utanmıyor musun? her bayram dedim insanları kuru fasulye, pilav yediriyorsun. yani ayıp ben her zaman misafirlerime hiçbir şekilde kuru fasulye, pilav yapmam ama kendisi yapıyor aç ne de olsa kendisi hiç sevmiyorum zaten o geri zekalı kadını zaten geçen bayram da gitmedim ama eltimin dediğine göre gene kuru fasulye ,pilav yapmış. ben şahsen bayramda evime misafir gelmiyor. benim çünkü ben küçük olduğum için biz gidiyoruz. çünkü ben daha 24 yaşındayım gelen olursa da çeşit çeşit yemek yaparım yani.

0

ramazan bayramı'nda genellikle yaprak sarma, lahana sarma, biber dolması, börek, kuru fasulye ve pilav yaparız.
kurban bayramı'nda ise kavurma, kavurma pilav ve ciğer yaparız. bolca yeşillik alırız.

0

bayramda genellikle eğer kurban bayramı ise etli yemekler yapılır yanında pilav olur,ramazan bayramı ise mevsimine göre davranılır,yalnız ramazan bayramının olmazsa olmazı tatlı çeşitleridir

0

biz genellikle yaprak sarması ve kuru fasulye yapıyoruz