0

kuru fasulye, bulgur pilavı, pirinç pilavı, nohut, ciğer, tavuk sote, çorba çeşitleri, makarna, karnabahar, köfte, patates yemeği, karnıyarık, menemen, kabak dolması...

0

ben nişanlım için yemek yapıyorum ve onun sevdiği yemekler pişiyor genellikle. kremalı tavuklu makarna, pilav üstü tavuk, kuru fasulye, pirinç pilavı, tavuk sote ... ara ara kıymalı bulgur pilavı, yeşil fasulye ıspanak gibi sebze ağırlıklı yemekler yapıyorum.

0

evimizde genellikle
çorba
makarna
kuru fasulye
bezelye
sebzeli ürünler
patates

1

benim evimde genelde zeytinyağlı yemekler pişer.yaptığım bütün yemeklerde kullandığım yağ zeytinyağıdır.kızartmalar dahil.sadece pilav ve makarnada katı yağ kullanırım.çünki başka bir koku ve tad veriyor.beslenme alışkanlığımda hamur işleri de ağırlıkta.sulu yemeklerde bütün sebzeleri kullanırım hiç ayırd etmeden.yine bakliyat benim için asla vazgeçilmezlerdendir.mesela köftelik bulgurdan çok çeşitlemeler yapmaya çalışırım.makarna ve salata çeşitlerim çok fazladır.

0

bizim evde sıklıkla pisen yemekler, taze fasulye, bezelye, pirasa, kabuska, karnibahar, mercimek corbasi, sehriye corbasi ve yogurt corbasi. genellikle bumlar piser. birde beyaz et cogunlukta. diger yemekler bunlara nazaran daha az pismekte bizim evde.

0

evimizde genelde hamur kızartması, patates kızartması, fasulye, kırmızı mercimek çorbası, tavuk kızartması makarna, sulu köfte, ıspanak, pırasa, et kızarması ve vazgeçilmez pilav bizim evde bunlar pişer.

1

evimizde sıklıkla pişen yemek çeşitleri,
tarhana çorbası
kuru fasulye ,pilâv
nohutlu pilâv
patetes oturtma
güveç
yayla çorbası
mecimek çorbası

0

evimizde sıklıkla sebze yemekleri pişiriyoruz. kırmızı et sevmiyorum ama haftada bir defa mutlaka tavuk yemeye çalışıyoruz.