0

sahurda önce çorba içiyoruz sonra kahvaltı ile devam ediyoruz

0

biz genelde sahurlarda kahvaltı türü tercih ediyoruz daha hafif oluyorlar. normal yemek yiyince ağır geliyor zaten mideyi kötü yapıyor ve sahurdan sonra uyurken sıkıntı yaşatıyor. o yüzden yağlı şeyler özellikle tercih etmiyoruz ki susama oranı düşük olsun .

0

yani ben genellikle kahvaltı türü sevmediğim için sahurda yemek yerim. bazen sahura kalkamadığımda oluyor yemek yemeden yatıyorum. o şekil sabah kalktığımda niyetim ederim ya o da çok nadir olur. eğer işten çok yorgun gelmişse ancak o şekilde yapıyorum. gerçi ben iki sene boyunca oruç tutamadım. zaten hamileydim diğerinde de bebeğim anne sütü aldığı için oruç tutamadım sonuçta hamile insanlara ,emziren insanlara farz değildir. inşallah rabbim bu sene nasip ederse orucumu tutacağım allah büyük bakalım ne olacak.

0

sahurda genelde kahvaltı tarzı şeyler yerim. en fazla çorba içebilirim o da limonlu olur. çok ekmek yiyemem. genelde zeytin, peynir, sebze yerim.

0

genellikle sahur vaktine kadar uyumam ve sahur yaptıktan sonra uyurum bu yüzden sahur için ağır yemekler tercih etmek yerine kahvaltı yapmayı tercih ederim çünkü uyumadan önce ağır yemekler yemek rahatsız ediyor