0

günümüzde aile ve ailedeki kadın gerçekten çok önemlidir.aile olmak gerçekten çok iyi ama bazen de maalesef ki kopmalar olabiliyor aile içinde anne baba bazen anlaşamayabiliyor veya çocuklarıyla ilgili bir sorun yaşayabiliyorlar. o yüzden de gerçekten ama ya çok önemli aslında. ailedeki kadın ise bence oldukça önemli çünkü bir kadın evi çevirip çeviren 1 kişi evin neredeyse direği diyebiliriz. evi sürekli mi iyi bir şekilde geçindiren ,ailesini bir arada tutmak için çabalayan,çocuklarına iyi bir şekilde gelecek sunmak için çabalayan yani anne ve kadındır. o yüzden bir kadın evde olmazsa olmazlar eğer ki çocukları varsa ve boşanmışsa eğer ki çiftler hiçbir şekilde evde bir kadın olmadığı için o evi hiçbir şekilde mutlu olamaz evde bir erkek yani gerçekten de çok önemli bence bir evde bir kadının olması. yuvayı dişi kuş yapar derler gerçekten çok doğru bir söz bence. genel anlamda gerçekten çok önemlidir kadın ailede olmazsa olmazdır diye düşünüyorum.cocuklari iyi bir şekilde büyüten,sürekli onlar için uğraşan yani verecek bir kadın ve annesine.allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin gerçekten de onlar olmazsa gerçekten de bu hayatın sıkıntılarından,dertlerinden hiçbir şekilde atlatamayacağız bizler.o yüzden bir evde bir kadın olması hem eşi için iyi hem de çocukları için iyidir.evi çekip çeviren odur zaten.

0

sadece günümüzde değildi. çok eskilerden beri türkler de aile ve ailedeki kadın çok önemliydi. aile kendini güvende hissettiğini destekçi olmasını bildiği içindi. kadının önemi ise erkeğin nasıl olacağını çocukların nasıl olacağını başka bir kadına nasıl davranılması gerektiğini öğretecek en büyük unsur olduğundandır.

0

kadın bir toplumun temelini oluşturan temel varlıktır. annedir, eştir, abladır, kardeştir kısacası bir kadın her şeydir. kadın toplumun yapı taşıdır . geçmişten bugüne kadar her toplumda saygıda acıda görmüştür kadın. hiçbir zaman kadınsız bir yaşam düşünülemez. mesela sadece çocuk doğurmak değil, bir kadın sevgiyi, aşkı, hissetmeyi anlatan bir varlıktır. onlara verilen her değer topluma verilmiş bir değerdir. bu yüzden kadınların ayaklar altında ezilmesi, bir kör kurşuna kurban edilmesi, tecavüze uğraması, acımasızca eski eşler tarafından katledilmesi herkesi ve tüm toplumu etkiliyor. bir kadın ölünce sadece bir can değil, bir aile yok oluyor. geride çocukları varsa onlar perişan oluyor. kadınlar el üstünde tutulmayı hak eden en nadide varlıktır.

0

günümüzde aile ve kadın çok önemlidir .bu bizim türk toplumunun örf ve adetlerinden gelir.bir kere kadın bir ailenin direğidir.yükünü çeken kişidir.aile ise kutsal bir kurumdur bundan dolayı aile ve ailede kadın çok önemlidir