0

saçlarımız yıkayınca beslenince sürekli uzar bitki misali düşünmek lazım. çok zor uzayan bir saçım var benim . bir dönem tamemen uzaması durdu . tavsiye isteyen olursa camterebentin yağını öneririm bana en iyi o geldi. şampuana karıştırıp kullanılıyor. suan da gayet uzun ve sağlıklı. herkese yaramıyor tabiki ama benim saçıma çok yaradı. deneme de fayda var bence.

0

ama bazı insanların saçları uzamıyor. yani her insan biri değildir. mesela benim saçlarım fazla uzamaz the bir gün yaptım soğan kürü ondan sonra bölüme kadar geldi. saçlarım zor uzar hani erkeklerin genellikle saçları çok çabuk uzuyor. zaten ayda herhalde bildiğim kadarıyla kadın erkeksiz 1 santim uzadığına biliyorum ama işte ben de öyle değildi saçlarım çok zor uzadığı için bir türlü uzatamıyorum sonunda uzattım ama keşke evlenince değil de bekarken uzasaymis :))

0

çünkü sürekli duş alıyoruz duş demek bakım demek artı beyin hücreleri sürekli canlı olduğu için yani canlılığını yitirmedigi sürece saçlarımız ölene kadar uzar

0

saçlarımız biz ölene kadar uzamaya devam eder hücrelerimiz canlı olduğu için biz öldükten sonra da saçlarımız uzar gibi olur ancak bu sadece deri çekilmesinden kaynaklanan bir şeydir.