0

çok saırırım hatta şoka girerim ben nece konuşuyorum falan ben bu dili nerde ne zaman öğrendim diye merak ederim kendimi bile anlamamanın teladına kapılırım panik olurum işte hemen araştırırım böyle .

0

çok şaşırırım ve kendimi bile anlayamam. acaba şuan hangi dili konuşuyorum diye merakta kalıp hemen araştırmaya koyulurum.

0

çok şaşırır ve endişelenirdim. kendime ne olduğunu düşünürdüm. daha sonra normal hayatıma devam etmeye çalışır insanlarla iletişime geçerdim. doğal olarak beni anlamayacaklar için iletişimi bir türlü kuramazdım. ilk başlarda bu durum eğlenceli gelebilir belki ama düzelmez ise bana bayağı sıkıntı çıkartabilir. eğer bir iki saat içerisinde düzeleceksem böyle bir şeyin başıma gelmesini isterdim ama düzelmeyecekse kesinlikle istemezdim.

1

eğer karşıma çıkacak kişiler ile iletişimin normal sürebilecek ise, iyi olurdu. yabancı bir dili konuşabilmek. :)

0

yani sabah uyandığında farklı bir dil konuşuyorsam gerçekten de bayağı bir kahkaha atardım. herhalde karşımdaki insanla kahkaha atardı biraz şaşırdım ama çatlayana kadar da gülerdim. zaten bir arkadaşımız da yorum yapmış o da guleceğini söylemiş yani sonuçta bu gülünecek bir şey gülerdim yani şu an bile gülüyorum buraya yazarken. :)))))

0

vallahi ben çok gülerdim ya. ama gerçekten zor bir durum düşünsenize türksünüz müslümansınız ve ingilizce konuşmaya başlıyorsunuz gerçekten çok zor bir durum herhalde evde sizi anlamayan dilinizden anlamıyorum birileri varsa o zaman yandınız demektir.