1
0

matematikle aram hiç iyi değil malesef hatta en sevmediğim hoşlanmadığım ders diyebilirim. hayatım boyunca bir çok zorluğunu çektim matematik dersi hiç iyi olmadı ve her sınavda karşıma çıkan ciddi bir sorun haline geldi ve beni korkutmaya başladı. üniversite de bir dönem matematik dersi yüzünden uzadı ve geçmek için çok zar şartlarda kopya çekmek zorunda kaldım. yani adını bile duymaktan hoşlanmıyorum bir antipati oluştu matematik dersine karşı bende. hiç sevmiyorum. belkide alt yapı eksikliğinden dolayı bugüne kadar hep sorun yaşadım çalışmak için çaba sarfettipim denediğim zamanlar oldu ama bir türlü anlayamadım bir türlü ısınamadım sevemedim. aaman aman matematik benden uzak olsun.

0

ben sözel okuyorum fakat matematigi 2 senedir görmedigim için özledim yani 10. sınıfta bir hocam sayesinde matematigi sevmiştim cünkü ilk defa matematikden 60 ile geçmiştim

1

lise de okurken matematikte fena değildim ama ben hep sözel dersleri sevdim. tarih,edebiyat benim severek katildigim derslerdi. sayısal dersler bana hep sıkıcı, bunaltıcı gelmiştir.

0

kendısını severım ve hep kendımı gelıstırırım

0

matematıkle aram pek kotu sayılmaz fakat ıyıde sayılmaz unıversıtede temel matematık goruyoruz ve fena degil notlarım bilgim. fakat konular ilerledikce zorlasıyor. tabi temel matematık ıcın gecerlı bunlar. geometrı trıgonometrı ıntegral gıbı seylerle aram hıc yoktur.

0

idare eder ama sevmiyorum maalesef. o an anlıyorum ama sonra uçup gidiyor.

0

matenatikle aram gayet iyi, lisedeyken en sevdiğim dersti. üniversiteye geçtim hala hobi olsun diye arada matematik soruları çözerim

0

matematikle oldum olası aram hiç iyi olmamıştır

0

güzel çok severim.soru çözmek rahatlatıyor beni anlamsızca.

0

kotu denemeyecek kadar iyi. eh iste .