0

bence çalışma odasının duvar rengi olabildiğince sade, insanın gözünü yormayan ve insanın dikkatini dağıtma yan bir renk olmalıdır. çünkü renkler insanın psikolojisini büyük oranda etkilemekte ve insanın kişilik yapısını dahi bozabilmektedir. insanın kişilik yapısını bozabildiği gibi insana huzur veren renkler ve insanın mutlu olmasını sağlayan renklerde vardır. bu yüzden çocuğumuzu iyi tanımalıyız ve çocuğumuzun özelliklerine göre duvar rengi seçmeliyiz. eğer çocuğunuzun dikkati çabuk dağılıyor ise duvar rengimiz olabildiğince dikkati daha az çeken bir renk olmalıdır. bu konuda yine anne babalar iyi araştırma yaparak çalışma odasının rengini iyi belirlemelidir ler. en azından çalışma masasının oldu duvar rengini bile değiştirebilirler.

0

biraz tercih ve zevk meselesi ama bana gore acik renkler olmali dikkat cekmemeli ve goz yormayan boyalar olmali bence. beyaz krem tonlari olmali diye dusunuyorum. mesela pembe renk mor renk bu gibi koyu renkler göz yorar ve calisirkende bayagi kafamiz dolu ve gozlerimiz yoruldugu icin bas agrisi ihtimali fazlalasir.

0

açık sarı, krem, beyaz, bej tonları olabilir.

0

bence calisma odasinin boyasi kesinlikle beyaz renk olmalidir,biraz daha ferah ic acici bir ortamda calisilmasi gerek bence.