0

juvnentus 7 kes üst üste şampiyon olmuş bir takımdır

0

juventus yedi sene ust uste sampiyon olma basarisini gostermistir

0

juventus 2006 dünya kupası öncesi küme düşürülmüş, şampiyonlukları geri alınmıştı.adeta üst üste kazandıkları 7 lig şampiyonluğu, küme düşürüldüğü senenin acısını çıkartmak gibi bir şey oldu juventus'da. her yıl aynı istek arzu ile daha da hırslanarak azim gücünün göstergesi juventus, lig şampiyonluğu kupasının bir ucundan tutarak lige start veriyorlar. cristiano ronaldo ile bu sezon lig şampiyonluğunun yanında şampiyonlar ligi şampiyonluğunun da en büyük favorisi juventus, bu hedeflerine bu sezon ulaşmak adına çok yakın duruyorlar kadro kalitesiyle beraber.

0

juventus italya liginin ekolu haline gelmistir ve üst üste 7 kez italya ligi sampiyonu olmuştur bu sene cr7 yide aldiklari için sampiyon olacaklardir.

0

juventus italya temsilcisi bir takımdır. ve şu anda real madrid'in de ronaldo'yu alarakbüyük bir başarıya imza attıklarını söyleyebiliriz. juventus takımının aklımda kaldığı kadarıyla üst üste 5 kere şampiyon olduğunu da hatırlıyorum.ve bu gelenek bozulmayacağını tahmin ediyorum çünkü ronaldo geldikten sonra takımda daha çok enerji dolu bir kadro haline geldiğini ve kolay kolay kimsenin de yine bileceğini düşünmüyorum açıkçası birlikte.avrupa'da bazen istenilen sonuçlar alınamıyor olabilir ama ligi'nde kafa tutabilecek bir ekip olduğunu göremiyoruz.

1

6 kez üst üste şampiyonluğa imza atmıştır juventus takımı. ancak lig bitimine 1 hafta kala roma ile beraber kalarak 7. şampiyonluğunuda bir nevi ilan etmiş oldu.

0

juventus üst üste 5 sene şampiyon olmuştur