0

evet uygun aslında ama son dönemde her hafta onlara da zam gelmeye başladı o yüzden önemli olan indirimleri takip etmek alacağım şeye ilk bakıyorum hangisinde daha uygun ona göre liste yapıp alıyorum çünkü artık hersey pahalı. özellikle a101le bimin indirimleri iyi oluyor aktuelleri takip etmeye çalışıyorum indirimli ürünler uyguna geldiği an gidip alıyorum o açıdan çok iyi marketler gerçekten . genelde a101den alıyorum ama özellikle bebek bezi biraz zam geldi ama a101 sayesinde çok kardayim ne kadar pahali olursa olsun almak zorunda olduğum bir ürün ve kızıma pisik yapmadı o açıdan çok sansliyim bari onu ucuz yollu alabiliyorum .

0

evet bim ve a101 uygun marketler genelde oralarda çoğu zaman marka satılmadığı için auygun fiyat veriyorlar. ama yine de ürünleri marka olmamasına rağmen kaliteli diye düşünüyorum. biz a101'den değil ama bim'den çok alışveriş yapıyoruz ailecek genelde oradan alıyoruz yani alacaklarımızı aile içinde hep bim'den alışveriş yapılıyor ama ben tek başıma alışveriş yaptığımda şoka gidiyorum şok markete daha çok seviyorum tabii ki yani fiyatları uygun bir ailenin bütçesine uygun şeyler satıyorlar asgari ücretle geçim sağlayan bir ailede herhalde gidip de migros'tan falan alışverişi yapmıyordur. bim'den a101 den alışveriş yapıyor dur diye düşünüyorum iyi ki böyle markette yerimiz var o markette elimizde olması halimiz ne olurdu bilmiyorum artık.

0

bim ve a101 bence diiger marketlere gore bazi urunlerde uygun, ama bazi urunler de ise gercekten pahali.
pahali urunleri koymalarinda ki sebep;zaten halk bu marketlere alisti,heryerde subeleri oldugu icin,satmama gibi elde kalir gibi korkulari yok.

0

ben uygun olduğunu düşünüyorum çünkü bazı marketlerde 4 tl olan cips bim de 2.75 civarı.