0

benim gorusum tabiki cesit anlaminda en cok cesit bimde var.
bimde kalite bakimindan a101 den onde hemde aradigini bulabiliyor.fiyatlar tabiki bir nebze olsun dusuk hemde sayi bakimjndan bim marketleri a101 marketlerinden daha fazla diye biliyorum.hergunde uzerine koyarakda devam ediyor bim marketler zinciri.

0

bence bim çünkü daha kaliteli ürünleri var.

0

ikiside birbiriyle ayni sayilir ama tabiki arada marka farklari var. ama bizim tercihimiz bim den yana. bimin daha uygun oldugunu ve daha saglikli oldugunu dusunuyorum. a 101 de urun tarihi gecme ihtimalleri fazla oluyor ve bazen urunler bozuk cikabiliyor. ama bim bu konuda daha hassas ve cok ilgileniyorlar. masallah personeller haril haril calisiyor yapmadiklari hic bir sey yok. biz eskiden beri bim den alisveris yapiyoruz hic sasmadik bimden. ve her zaman memnun olduk. memnuniyetsizlik yaratacak bir durum olmadi allahtan.. biz seviyoruz yani bim marketi ve guzel hizmetlerinden dolayi bim markete tesekkurlerimi sunuyorum..

0

tabiki bim neden daha ucuz birde her yere yakin ve düzenli rafları var

0

bir yıl önce olsa kesinlikle bim derdim. fakat son zamlardan sonra her iki market de adeta yarışa girmiş durumda. marketlerden biri bir üründe indirim yaparsa diğer market de aynı üründe örn. yoğurt aynı indirim oranı uyguluyor. iki market arasında sadece marka farkı kaldı. fiyatlar hiç değişmiyor.

0

ben bim yerine a101den alışveriş yapmak taraftarıyim ürünleri daha kaliteli oluyor.

0

bwncede bimm daha uygun 've cesit cok bimde

0

ben genelde bimden alışveriş yapıyorum a101 güzel genelde bim tercihimdir

0

1. kural evde otururken internete girip bim yazip bu hafta urunlerine bakip fiyatlarina bakmak
2. kural a101 yazip bu haftaki a101 urunlerine bakmak
3. kural hangisi daha ucuz ise oradan almak
4. kurak bundan sonra kural yazana haram olsun

0

a101 cok ıyı webden bıle sıparıs var fıyatlar aynı markete gıtmeden evde kargo ucretıde yok guzel ama bence

0

ikiside şuna göre tercih ediyorum ; bimde marka satılmıyor. marka alacak olursam a101 i tercih ediyorum.bir peynir alacak olursam a 101 e gidiyorum..bim kendi belirsiz ürünlerini satıyor.bimi tercih etmemdeki sebep, spot ürünlerinin daha güzel oluşudur. belli günlerde gidiyorum . bim fiyat açısından uygun ama markalarını bilmiyorum.kalitesine güvenemiyorum. a 101 marka sattıgından dolayı birmiktar daha pahalı olabilir ama ikisinide tercih ediyorum .

0

her ikiside ucuz ikisinide tavsiye ederim

0

101 kesinlikle bim den uygundur çok indirimleri oluyor

0

ikisi de uygun imkanlar sunuyor bence sadece marka olarak birinde olan diğerinde yok, bim de her marka her zaman olmuyor,belli markalarla çalışıyorlar, a101 daha geniş perspektifte daha yeni olmasına rağmen kendini daha çok geliştirmek için çalışıyor.

0

ben bim tercih ediyorum bana göre bim ürünleri kaliteli

0

bence a101 daha fazla ucuz ve daha guzel seyler oldugu icin daha fazla imkan sağlar.

0

bim kesinlikle daha uyğun bir alışveriş fırsatı sunar.