0

çok severek izliyordum. gundemle ilgili bilgiler veriyordu. eleştiri tarzinda. şimdi öyle programlar yok maalesef. hem gülüp hem huzunlenirdik.

0

levent kircanin yıllar süren güzel oyunculuğu ile izlenme rekoru kiran olcak o kadar herzman izlerdim hemde sosyal plartformlardanda takip ederdim.

0

evet olacak o kadar izlemeyi fazlasıyla severdi.

0

olacak o kadar dizisini zaman zaman izliyorum .hüseyin tiplemesi insan biraz güldürüyor.kaç yıl oldu bilmiyorum ama dizi hala yayında ise demek ki insanlar izliyor.dizinin içinde bazen çok ince espriler oluyor.bazen hayatın gerçeklerinden kesitler sunuyorlar.o anlamda güzel bir dizi.rast geldiğinde izlerim

0

olacak o kadar dizisini kesinlikle sürekli olarak takip ediyordum . zaten olacak o kadar yayınlandığı zamanlarda aslında ben epeyce küçük bir yaşlardaydım ancak çok komik geldiği için sürekli olarak izlemek istiyordum. şu zamana kadar da gerçekten onun gibi güldüren ve güldürürken de çok anlamlı mesajlar vermeyi başaran bir program daha yapılmamıştır. şu anda televizyonlarda olan bu komedi dizileri kesinlikle çok saçma ve bayağı geliyor bana. güldürmenin aptallıktan geçtiğini düşünerek saçma sapan hareketler yapmayı tercih ediyorlar. o yüzden hiçbir bir olacak o kadar kadar başarı yakalamayı sağlayamamıştır. olacak o kadarın başlangıç jenerik müziği dahi hala akıllardadır. şahsen ben çok net bir şekilde hatırlıyorum.

0

olacak o kadar izlemeyen veya sevmeyen var mıdır acaba ? levent kircanin gerçekten ustalığını konuştuğu bir dizi tarzıydı. dize de değildi aslında nasıl hitap edilir bilemedim şuan ama dizi de sayılmazdı . ama unutulmaz programlardan biriydi gerçekten hala olsa halada izlenir eminim.