0

evet zararlıdır daha çok lekelenmesine sebep oluyor tekrat edilmedigi zaman.

0

diş temizlemek sanıldığının aksine yanlış bir temizleme işlemi uygulandığı zaman kesinlikle zararlı bir işlem olabiliyor. özellikle dişleri çok sert ve aşındırıcı diş macunları ile fırçalamak diş minesine fazlaca zarar veriyor. ayrıca diş macunlarının içerisinde bulunan florür yüzünden macun yutulduğu zaman vücudu da zararları mevcuttur.bunun dışında diş temizliğinde yapılan büyük yanlışlardan biri de kürdan ya da diş iplerinin yanlış kullanılmasıdır.diş içerisinde çok fazla girilerek yapılmaya çalışılan temizlik işlemleri dişe zarar vermektedir. bunun dışında aşırı sert bir fırçalama yapıldığı zaman diş etlerine zarar görür ve dişlerde bu yüzden diş etlerinde fazla sağlam duramazlar. sadece diş fırçalamak ağız bakımı için yeterli değildir. dişleri fırçaladıktan sonra muhakkak gargara da yapılması gerekiyor. gargara sayesinde ulaşamadığınız noktalardaki yemek artıkları da gidecek ve mikroplar çok daha fazla ölecektir. ancak gargara yaparken de kesinlikle yutmamaya dikkat etmelisiniz. ayrıca yapılan hatalardan biri de diş fırçasını çok uzun süre kullanılmasıdır. en azından altı ayda bir diş fırçalarının yenisi ile değiştirilmesi gerekir.çünkü diş fırçaları uzun kullanımda üzerinde bakteri oluşmasına en müsait olan aletlerdir.

0

zarari oldugunu duydum ama sık sık gitmemek lazim. 6 ayda bir temizletirsek bir sorun olmayacagini duymustum. temziletmek cok guzel birsey. bembeyaz oluyo disler ferahliyo. 6 ay da bir giderseniz iyi olur ama surekli gitmenin zararli oldugunu soyluyorlar.

0

zararlı olabılır neden dersenız çünkü oraya bi kimyasal madde alet sokuluyor ve tek tek dişleri beyazlatmaya çalısılıyor ve dişlerimiz o gün zarar görmeyebilir ama diğer günler bunların acısını sizden çıkartır dişini beyaz tutmak istiyorsan eğer sabah aksam günde 2 kez dişlerini fırçalıcan o zaman dişlerin beyazlaşır yada takma diş kullanmayın hersey orjınelının yerını asla tutmaz buda sizin açınızdan zararlı olur takma dişler ete batar ve yemek yerken size büyük sıkıntı çıkartabılır benım şahsen yorumum dişlerinize çok iyi bakın aksi taktirde başka yolu yok başka yolu var ama kımyasal yolları var buda sızın dışlerınızın sınır kısımlarını öldürebilir ben açıkcası zararlı buluyorum ve dişlerinizi orjınel halıne bırakın ve cokmu beyazlatmak ve sağlıklı bir diş istiyorsanız her zaman dişlerinizi sabah akşam fırçalıcaksınız ve dışlerınızın zaten beyazlamış oldugunu görüceksiniz.

0

diş temizlemek tabii ki de yararlı olduğunu söyleyebiliriz. özellikle yemeklerden sonra çok faydası olduğunu düşünüyorum ben kendi açımdan. eğer bu temizlikleri yapmazsak dişimizin çürümesine neden olabilirler. bu yüzden kim ne derse desin ben her zaman dişlerimi temizlemeye dikkat ederim. yoksa ilerleyen zamanlarda gerçekten çürümelere yol açabileceğini hepimiz biliyoruz.