0

evet bence ablası onlar çok şanslılar benim de ablam var ve çok şanslıyım gerçekten en azından kendimizi anlayabiliyoruz birbirimizi anlayabiliyoruz.onunla bir kız olarak en azından birbirimizi çok iyi bir şekilde anlayabiliyoruz ve onunla çok iyi anlaşıyoruz. bir yere gitmek istediğimde en azından onun yanında onunla birlikte gidebiliyorum onunla iyi bir vakit geçire biliyorum başkasıyla gerçekten böyle aşırı şekilde olmuyor maalesef iyi bir şekilde vakit geçiremiyorum ama ablamla gerçekten çok iyi vakit geçiriyoruz.onunla gezmeyi ,dolaşmayı, oturmayı, konuşmayı,çay içmeye her şeyi yapmaya gerçekten çok seviyorum.gerçekten onun desteği çok önemli benim için en azından aldığım kararlar da mesela ona konuşabiliyorum annemle babamla konuşamadığım şeyleri onunla konuşabiliyorum o yüzden gerçekten herkesin bir ablası olmalı bence.

0

valla benim abim var ama abilik pek göremedigim için keşke ablam olsaydı diyorum belki o zamanda ondan şikâyetçi olacaktım ama çevremde görüyorum abla kiz kardeş o kadar iyi anlaşıyor ki içim gitmiyor dersem yalan olur . ama demekki böyle olmasi gerekiyormuş . hep dua ettim allahım ilk çocuğum kız olsun diye abiden çok çekince şükür allaha kız oldu şimdide oğlum oluyor allah gönlüme göre verdi hiç değilse. keşke ablam olsun desem de olmaz artık ama benim oğlumun bir ablası olacağı için çok mutluyum.

0

evet bencede cok sanslilar,her zaman bir ablam olsun istemistim.ve oz olmasa da manevi ablalarim yeterince var.:)

0

maalesef ablam yok.ama bunu bılıyorum mı ablası olanlar danslı olmalı benim fıkrımce

0

evet ablası olanlar çok şanslılar. benim de ablam var ve aynı zamanda ablayım.ablalar her zaman korumacı oluyorlar kardeşlerini bir şeylerden korumaya çalışıyorlar ve onların asla kötü şeyler yaşamasını istemiyorlar. benim ablam da öyle mesela benim hiçbir zaman kötülüğünü istemez ya bana korumacı olarak davranır sürekli bana akıl verir yeri gelir annemden babamdan bile bana yakın olur. ben de aynı şekilde kardeşim öyle davranıyorum ve onun doğru yollara gitmesini sağlıyorum benim yaptığım hataları onu anlatıyorum ki o da aynılarını yapmasın diye onu aydınlatıyorum gerçekten ablası onlar çok şanslılar.