0

valla benlık bı sorun yok ve kasma sorunu yaşamadım ve tam takır devam edıyorum ve yazıyorum gerçekten reklamlara bi şikayet atılmış farkettıysem reklamlardan dolayı degıl ınternetınızden olabılır çünkü bu reklamlar sayesınde ödeme alıyoruz yanı bunları kaldırırsak para kazanamayabilriz diye düşünüyorum yanı sorumanının bunu yapması gerek yoksa zor ve zor ödeme alırız başka taktirdede site batabilir ve ödeme alamayız sitede ben 2 haftadır kullanıyorum ve heran bi sıkıntı söz konusu yaşamadım ve halende sorumanı kasmıyor bu konuda düzgün oldugunu düşünüyorum ve heran bı sıkıntı yaşamadım ve ödeme konusundada yaşamadım paranızı kurallara uyduysanız paranız her zaman yatar ama sitede kasma gibi şuanlık bir algı göremiyorum.

0

valla eski telefonumda kasmıyordu ama şuan kullandığım telefonda çıkan reklamlar çok fazla kasıyor.

0

sorumani sayfasında çıkan reklamlar telefonu ve sayfayı çok kasıyor. buna biranonce önlem alinmasi gerekiyor. nerdeyse yazı yazmak için telefonla boğuşuyorum. bazen nefret ediyorum. yazmak içimden gelmiyor. lütfen reklamlara bir ayar verilse iyi olur.

0

vallahi benim sayfamda herhangi bir kasılma falan olmuyor. eğer sayfanız kasılıyorsa bence bu reklamlardan dolayı değil de internetinizin yavaş olduğundan kaynaklanıyor olabilir.. yani reklamların herhangi bir zarar verdiğini düşünüyorum eğer öyle olsaydı soruma ne buna asla izin vermez di diye düşünüyorum.