0

evet güzel olurdu fakat şöyle bir sorun ortaya çıkardı.insanların yaptıkları kategorilere ayrılacak ve belkide o kişilerin hiç de yorum yapılamayacak.bence şöyle olabilirdi"hem kategoriyi seçebilsek hemde ana ekrana gelse " dahaa kullanışlı olur

0

öyle bir şey olsa güzel olurdu diyemeyeceğim değil güzel olurdu tabikide.ama sitemizde böyle bir .seçenek bulunmakta soru sorduğunuz sorunun altına ne ile ilgili olduğunu yazıyorsunuz etiketliyebiliyorsunuz.ve herhangi bir zaman ne ile ilgili olduğunu zaten alta indiğinizde kategorisini görüyorsunuz mesel merak kaatagorisini görebilmekteyiz.mesela sorumani sorularına özel katagori bulunmakta bu şekilde işlemektedir.

1

bana göre böyle daha iyidir sorduğun sorulara kendin kategori seçtiğin daha mantıklı böyle şıklar belli olduğu zamanda birçok kişi kategorilerde yanlışlık yapıyor ama şimdi soracağın soruyu konusunu biliyorsun ve o konu için bir şık belirliyorsun bu yönden bu sitede daha güzeldir. çünkü sorduğun soruya sen kategori seçiyorsun bu şansı bize veriyorlar daha ne istiyorsunuz bana göre mükemmel bir şey hiç değiştirmesine gerek yok diye düşünüyorum.

1

pek birşey değiştirildiğini düşünmüyorum. zaten yaptığımız etiketler ile hangi konuyla alakalı soru sorduğumuz anlaşılıyor.

0

bence hicde iyi olmaz kategoriler diğer site gibi olmuş olur burası hiç gerek yok hayır olmasın böle iyi

2

olsa iyi olur zamanlı yetkililer dikkate alır umarım

1

umarım bu tavsiye dikkate alınır konu başlığını bizim yazmamız yerine kategori seçenekleri olsa ona dahil etsek kendimiz daha iyi olabilir.

1

evet süper olurdu ya böyle bir şey olsa kesinlikle çok güzel olurdu inşallah en kısa zamanda olur