0

kişi ve olayları baz alarak hakkında serbest düşüncelerin konuşulduğu ve yorumlandığı durum.

0

eleştri yani diğer adıyla tenkittir.
özelliklerinden örnek vermek gerekirse
hangi şartlar altında yazıldığı dikkate alınmalı
eserin sanat dünyasına ne gibi bir katkı yaptığı ortaya konur.

0

insanların yaptığı kişiler veya romanlar eserler bunun gibi pek çok ürün hakkında onun niteliğini ortaya koyacak yönde yapılan yorumlara eleştiri denir. insanlar genellikle eleştiriyi kaldıramazlar. ama yapılan eleştiriler iyi veya kötü fark etmez bizi her zaman ileri seviyeye götürür. eleştiri yapmak çok büyük bir nitelik gerektirir. her insan nitelikli bir eleştiri yapamaz. bu yüzden eleştiri yapanlara kızmak yerine onların değerlerini bilmek gerekir.

0

eleştiri daha çok bir kişiye karşı yapılan onun hakkındaki genellikle önyargılardır.eleştiri eğer ki çok aşırı bir şekilde kişiyi rencide edecek şekilde değilse o zaman iyi bir şekilde eleştiri yapılması gerekir. eleştiri yaparken insanlar bazen çok abartabiliyorlar. eleştiri genellikle bir kişiye iyi veya kötü yönleri ile bir konu hakkında ona eleştirmesidir. eleştiri düşünce ile yapılan bir şeydir.herhangi bir konu hakkında yapılır mesela bir eser hakkında yapılabilir veya bir kişi tarafından yapılabilir ona karşı.

0

eleştiri bir insanın karşısındaki kişiye yaptığı yanlış veya uygun olmayan işlerden dolayı sözlü bir şekilde uyarması onun yaptığı bu hareketleri beğenmediğini söylemesi ,anlatması,karşısındaki kişiye kendince doğru olanı söylemesi