0

telefonda oynadığım iki tane oyun mevcut oda bilgisayar oyunlarından olan iki oyunun telefon versiyonu olduğu için oynuyorum. bir tanesini pubg diğer ise mobile legends.oyunun temeli aslında mantığı falan bilgisayar da lol oyununun aynısı. onda da 5'er li 2 tane takım var bu 2 takım ana kuleleri yok etmek için birbirleri ile savaşıyor skor yapıp oyunda mvp olabilme ihtimaliniz var. diğer ise pubg mobile. pubg oyunu son zamanlar da çok yaygındır bu oyunda ki mantık bir uçaktan aşağıya düşüyorsunuz paraşütle, düştüğünüz bölgede ki itemleri toplayarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz sizinle birlikte aynı anda oyunda bir çok insan bu hayatta kalma savaşını veriyor benim oynadığım 2 telefon oyunu bu şekilde.

0

ben degilde alti yasinda oglum oynuyor napicaz bilmiyorum my craft oynamayi cok seviyor alamiyorum bazen telefonu cok uzucu

0

sorumani'ye başlamadan önce elbette çok oyun oynuyordum. genellikle bilgi içerikli kültür gerektiren oyunlarla uğraşıyordum.

0

hayır telefon oyunlarında hiç hoşlanmıyorum. ama kardeşim çok oynuyor. kızıyorum bazen çünkü bazen bağımlılık yapıyor ve telefonun başından hiç kalkmadğı oluyor. ben bir aralar telefon oyunlarında candy crush ve farm heroes saga oynamıştım. onun dışında oyunlara pek fazla ilgi alakam yok bazıları telefonuna okey 101 falan indiriyorlar hele oyunları hiç anlamıyorum sevmiyorum da yani gereksiz buluyorum telefonun şarjını boşa yediğini düşünüyorum. ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.onun yerine başka uygulamalar indirerek zamanımızı geçirebiliriz diye düşünüyorum yani ben sevmiyorum oyun oynamayı..