0

kardeşim dediğim ablamdan ayıramadığım dostum var benim. telefonumda da kardeşim diye kayıtlıdır. universite ev arkadasim ayni zamanda. o istanbulda yasiyor, ben izmirde. her yil mutlaka görüşürüz. şimdi o da evli ben de. eşlerimiz de anlasiyor. birbirlerine bacanak diyorlar. anlayacaginiz illa ayni anadan olmak gerekmiyor. hisler önemli.

0

böyle dostluğum var.hiç düşünmeden yardım edeceğim ve onun da hiç düşünmeden yardım edeceği bir dostluk bu.

0

kardeş gibi olan dostluklar ve arkadaşlıklar hayatımda herkesin olduğu gibi benimde var.bunlar okul dönemlerinden,askerlikten,iş hayatından olabiliyor.çoğuyla hala ara ara bazısıyla devamlı görüşüyoruz.birbirimizin sıkıştığı anlarda hep beraber olmaya çalışırız.maddi ve manevi birbirimize destek oluyoruz.

0

yani ne var diyebilirim nede yok diyebilirim.
var ama belli bir noktaya kadar,daha dogrusu ben tek tabanca takilmayi daha cok seviyorum:)

1

kardeş gibi düşündüğüm pek çok arkadaşım var hayatımda. kimisi ilk okuldan beri süregelen dostluklar, kimisi de iş hayatında yılları beraber paylaştığımız kişilerdir.
birbirimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olmuşuzdur ve ölene kadar da bu süreç devam edecektir diliyorum.

0

allahıma şükür çok var . bazen aileden bile daha iyi oluyor öyle arkadaşların olması. ailenin yapmadığı şeyleri yapıyorlar sana . benim hayatımda öyle hiç değilse. kız erkek çok sevdiğim ve yıllardır bana yanlısı olmayan o kadar çok insan var ki şükürler olsun iyiki var diyorum hep iyi gününde kötü gününde hep yanında oluyorlar. bir ihtiyacim olduğunda ilk onlar koşuyor. koşulsuz güveniyorsun bu gerçekten çok güzel birsey. tabi bende aynı şekilde her zaman yanlarında olurum bir ihtiyaç olduğunda ilk ben koşarım hep onlardan beklemek olmaz o zaman da kullanmaya giriyor.

0

evet kardeş gibi olan arkadaşlarım çok var hatta kardeşten bile öte diyebilirim yani yeni geliyor ailen gibi oluyorlar onlarda para olmayınca sen veriyorsun sen de olmayınca onlar veriyorm derdini dinliyorlar her ne koşulda olursa olsun senin arkanda oluyorlar ve sana hiçbir zaman sırt çevirmiyorlar istediğin gibi sırrını anlatabiliyorsun, istediğin gibi davranabilirsin acaba şunu yapsam bir şey der mi diye düşünmüyorsun çünkü o kardeş gibidir yani aslında kardeş denmesinin sebebi budur yanında bir şey yapsam rahatsız olur mu diye düşünmemektir.. allah böyle dostlukları başımızdan eksik etmesin benim dostlarımıda tabii ki.