2

dostluk ve arkadaşlık çok karıştırılan kelimeler. insanların büyük çoğunluğuna dostun var mı dediğinizde size çok var derler. oysa ki; dostluk ve arkadaşlık çok farklıdır. hepimizin çok arkadaşımız vardır.. ama dostumuz azdır ya da hiç yoktur. bu kelimeler ağızlara plesenk olduğundan bu şekilde bir kavram kargaşasına yol açarlar.

1

kendimi düşündüğümde iyi bir dost olduğumu düşünüyorum iyi günde çok mutlu ederim kötü günde onunla üzülür ağlarım sorunları için yardım ederim yine mutlu ederim her zaman nasıl olduğunu ne istediğini yapmak istediği şeyler var mı diye sorarım aileme karşı nasılsam hayatımdaki insanlarda benim için önemlidir mutlu olursalar ben daha çok mutlu olurum mutluluk daha çok mutluluk getirir diye düşünüyorum ama karşılık bulabiliyor muyum kendim kadar olmasa da iyi şeyler almaya bakıyorum insanlardan o yüzden sanırım dostluk var bende iyi bir dostum.

1

bence vardır mutlaka, çünkü insanlar tamamen değişmedi hala dostluğun anlamını bilen karakterlerini paraya değişmeyen insanlar mevcut . bende bir yerlerde gerçek dostluğu yaşayan insanlar olduğunu düşünüyorum.

1

uzun sürece devam edersek
dostluk kalırmış
ama
samimi olmadıkça az gün zaman geçirisen
seni unutur

1

günümüzde dostluk kavramı neredeyse yok denecek kadar azaldı

1

genellikle günümüzde bu kavram var diyorlar ama ben inanmıyorum babana bile guvenmiyceksin arkadaş